Android

Sponsored – Ontprikkelen na een drukke schooldag: zó wordt dat een eitje voor je kind

Sponsored – Ontprikkelen na een drukke schooldag: zó wordt dat een eitje voor je kind

De holiday hectiek komt tot een einde. De schoolpoorten zwaaien open en voor je het weet, zit je weer in het alledaagse ritme van school, werk en sport. Tot rust komen na een drukke schooldag wordt een peulenschil dankzij de muzikale Toniebox, vól met de mooiste liedjes en verhalen.

Welkom in het coole Toniebox universum, waar kleine luisteraars kennismaken met Engelse (slaap)liedjes, verhalen, audioboeken en zelfingesproken sprookjes. De Toniebox is een splinternieuw audiosysteem dat prikkelt, aanmoedigt en entertaint. Dit is hoe het werkt: kleintjes kunnen kiezen uit hun favoriete karakters van o.a. Disney, Peppa Pig en Paw Patrol. Dan is het easy peasy: je zet de box aan, zet de gekozen Tonie bovenop en het grote audio-avontuur kan beginnen.

Schatkist vol verhalen

Even geen boek voor je neus, maar een schatkist aan verhalen, verstopt in een box. Zo hoeft jouw kleintje alleen maar achterover te leunen. De chill tijd gaat van start. Elke Tonie (de keuze is reuze: van Frozen’s Elsa tot Peppa Pig’s George en Paw Patrol’s Marshall en Chase, maar ook karakers uit o.a. Aladdin, Sesamstraat, The Lion King, Shrek en Trolls) – verkrijgbaar in Engels, Duits en Frans – heeft zijn eigen liedjes en verhalenrepertoire. Zo zijn er eindeloos veel mogelijkheden om te blijven luisteren en met de twee oortjes kun je doorspoelen of teruggaan.

Spreek je sprookje in

De Starter Set die je koopt is in het Engels. Je kleine bolleboos-in-wording leert op speelse wijze Engelse woordjes begrijpen en uitspreken met de verschillende karakters. Zo helpt de Toniebox een handje bij de ontwikkeling van spraak, woordenschat en het leren van talen. De meegeleverde Creative-Tonie geeft je tot 90 minuten opslagruimte om ook andere liedjes en audioboeken te uploaden. Extra fijn is de optie waarmee je zelf (of opa, oma, oom of tante) eigen verhalen voor je kind kunt inspreken. Voorlezen was nog nooit zo leuk.

Overal mee naartoe

De zacht gevoerde Tonie kubus is draadloos en kun je neerzetten waar je maar wilt. Zo is de Toniebox overal te gebruiken, ook met koptelefoon, en kan hij tegen een stootje. Je hebt voor de installatie alleen wifi nodig, daarna kan ie overal mee naartoe. Makkelijker kan niet. Dus wordt het lekker luisteren in een zelfgebouwde hut? Buiten in het tuin, nu het nog zacht najaarsweer is? Of pakken jullie toch lekker dat avondmoment net voor het slapengaan? Doen! Zo komt dat geprikkelde kinderbrein heerlijk tot rust door het luisteren naar slaapliedjes en een lieflijk verhaaltje. Sleepy time in 3, 2, 1…

De perfecte mattie

De magische Toniebox is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en is uit te breiden met maar liefst 140 verschillende Tonies. Waar wacht je nog op? Dit wordt jullie ideale mattie in huis die de after holiday blues omtovert in vrolijke uren vól verhalen en muziek.

Je shopt de producten van Tonies® nu bij Smyths Toys in Amsterdam en Rotterdam. Online met 15% korting! Gebruik daarvoor de code B2S15.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *