Employment

Μην Παρκάρεις Σε Περίεργα Μέρη Στη Ρωσία Περισσότεροι από 700.

Κόκορας Εναντίον Αυτοκινήτου

Περισσότεροι από 700. 000 ιδιοκτήτες ανασφάλιστων οχημάτων θα λάβουν τις επόμενες μέρες ειδοποιητήριο από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων με την οποία θα καλούνται εντός 15 ημερών να ασφαλίσουν τα οχήματά τους, πληρώνοντας ταυτόχρονα πρόστιμο 250 ευρώ. Η συντριπτική πλειοψηφία των οδηγών όταν διαπιστώσει βλάβη στο όχημα, από την πιο απλή μέχρι και το σοβαρότερο μηχανολογικό πρόβλημα, το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να καλέσει την υπηρεσία οδικής βοήθειας που είναι συμβεβλημένη με την ασφαλιστική του εταιρεία.

Η μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου, είναι το συμβόλαιο ασφάλειας αυτοκινήτου για όλους όσους θέλουν την απόλυτη ασφαλιστική κάλυψη. Μάλιστα επισημαίνει το γεγονός ότι και στην περίπτωση της on line ασφάλισης πρέπει να αποστείλουμε μήνυμα μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ώστε να διαπιστώσουμε εάν η εταιρεία είναι ασφαλισμένη στο Επικουρικό Κεφάλαιο.

Οι περισσότερες ασφαλιστικές ακολουθούν μία πολιτική που επιτρέπει την σύναψη μικτής ασφάλειας αυτοκινήτου με σχετικά νέα οχήματα τα οποία είναι νεότερα των 10 ετών. Έτσι εάν έχεις αγοράσει πρόσφατα ένα όχημα μπορείς να εκμεταλλευτείς το γεγονός πως ξεκινάς με μηδενική παλαιότητα και για τα επόμενα χρόνια μπορείς να έχεις πρόσβαση στις μικτές ασφάλειες αυτοκινήτου χωρίς περιορισμούς.

Η πιο φθηνη ασφαλεια, ασφάλεια αυτοκινήτου θεσσαλονίκη, ασφαλεια αυτοκινητου τιμεσ θεσσαλονικη, η πιο φτηνη ασφαλεια, φθηνη ασφαλεια αυτοκινητου, ασφαλειες αυτοκινητων θεσσαλονικη τιμες, ποια είναι η πιο φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου, ποια ασφαλιστικη ειναι η πιο φθηνη στην αθηνα, ασφάλεια αυτοκινήτου φτηνή, η πιο φθινη ασφαλεια αυτοκινητου, fthines asfalies aytokinitoy 2016.

Να θυμάσαι όμως πως στο τέλος της ημέρας η μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου είναι αυτή που θα σε προστατέψει ακόμα και από τα δικά σου λάθη, καθώς αποτελεί μία εξαιρετικά value for money λύση εάν θες μία πραγματικά καλή και συμφέρουσα λύση για το όχημα σου.

Έτσι η μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου είναι μία ακόμα μορφή προστασίας του νέου οδηγού, αλλά και του ιδιοκτήτη του οχήματος, που προστατεύει από τα λάθη. If you treasured this article and you would like to receive more info regarding ασφαλεια αυτοκινητου μαρκοπουλο nicely visit our own site. Για να ενημερωθείτε σχετικά με τη διαδικασία αποζημίωσης καλέστε το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της AIG στο 210 8127600.

Το Κέντρο Πληροφοριών και οι δημόσιες υπηρεσίες ή υπουργεία υποχρεούνται να θέτουν, σε διαρκή βάση, στη διάθεση της ΓΓΔΕ τα παραπάνω αρχεία και στοιχεία τους, όταν αυτό απαιτηθεί, προκειμένου να διενεργείται, με ηλεκτρονικό τρόπο, ο έλεγχος και εντοπισμός των αυτοκίνητων οχημάτων για τα οποία δεν υφίσταται η υποχρεωτική ασφαλιστική κάλυψη (εντοπισμός ανασφάλιστων οχημάτων).

Κάντε αναγγελία της κλοπής καλώντας το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της AIG στο 210 8127600. H AIG φροντίζει να σας ενημερώσει (επιστολή and sms) ένα μήνα πριν λήξει η περίοδος ασφάλισης του οχήματός σας σχετικά με το κόστος, την περίοδο ασφάλισης και τους τρόπους πληρωμής για το νέο σας συμβόλαιο.

Είμαστε σε θέση ανά πάσα στιγμή να σας εξηγήσουμε ποιες ακριβώς είναι οι καλύψεις σας χωρίς υπεκφυγές και χωρίς ψιλά γράμματα έτσι ώστε να ξέρετε τι δικαιούστε και τι μπορείτε να διεκδικήσετε στην ασφάλιση αυτοκινήτου. Τα Απαραίτητα Biscuits θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένα ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για τις ρυθμίσεις των Cookies.

Από την άλλη, οι ασφαλιστικές εταιρείες βλέποντας πως δημιουργείται ένα γκρουπ πελατών που επιθυμούν ασφαλιστικές παροχές σε χαμηλές τιμές, προχώρησαν σε εκ βαθέων αλλαγή όσον αφορά την τιμολογιακή τους πολιτική. Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τα συνεργαζόμενα συνεργεία καλέστε το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της AIG στο 210 8127600.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *