Skip to content

een avondje onvervalst lachen met No Hard Feelings (adv)

een avondje onvervalst lachen met No Hard Feelings (adv)

Ben je klaar voor een avondje onvervalst lachen? Zoek niet verder! We hebben dé komedie van het jaar voor je gevonden, en hij staat nu op Pathé Thuis te wachten om je buikspieren flink aan het werk te zetten. Dus, leun achterover, pak wat popcorn en laat ons je voorstellen aan “No Hard Feelings” – een hilarische Amerikaanse filmkomedie die je niet mag missen.

No Hard Feelings

Het verhaal draait om Maddie, een jonge vrouw die op het punt staat haar huis te verliezen. Maar wanneer ze een vacature vindt die haar leven een onverwachte wending geeft, kan ze niet anders dan toehappen. Wat voor vacature vraag je je af? Nou, het is er eentje voor de boeken: rijke ouders zoeken iemand om met hun introverte 19-jarige zoon Percy te daten voordat hij naar de universiteit gaat.

Maddie wordt gespeeld door niemand minder dan de getalenteerde Jennifer Lawrence, die haar kenmerkende charme en komische timing meebrengt naar dit onweerstaanbare verhaal. Samen met een cast van sterren, waaronder Andrew Barth Feldman, Natalie Morales, en Ebon Moss-Bachrach, wordt No Hard Feelings een feest voor het oog en het hart.

De film is onder leiding van de befaamde regisseur Gene Stupnitsky, die eerder al heeft bewezen dat hij weet hoe je lachen en emotie moeiteloos met elkaar vermengt.

Kijk No Hard Feelings bij Pathé Thuis

No Hard Feelings is de perfecte film voor een avondje ontspanning, een uitstapje naar het universum van de moderne romantische komedie. Ben je in de stemming voor een romantische lachbui of zoek je gewoon wat feel-good entertainment, dan ben je met deze film aan het juiste adres.

Dus waar wacht je nog op? Zet deze komedie op je kijklijst en laat je meevoeren door de avonturen van Maddie en Percy. Het is een film die je niet wilt missen. Kijk No Hard Feelings al vanaf 4,99 euro op Pathé Thuis en laat je verrassen door de meest hilarische date night van het jaar!

Gerelateerde artikelen

Hoe werkt Pathé Thuis?

Benieuwd hoe deze Nederlandse streamingdienst precies werkt. Daar lees je alles over in dit artikel. Je kan bij Pathé Thuis een film huren of kopen zonder abonnement. Je zit dus nergens aan vast!

Pathé Thuis – Films. Thuis.

De nieuwste bioscoopfilms kijk je wanneer jij wilt met Pathé Thuis. Ook vind je films terug die niet eerder in de bioscoop zijn verschenen en natuurlijk alle klassi ..

Afbeeldingen: Pathé Thuis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *