Android

6x gezellige herfstactiviteiten met kinderen

6x gezellige herfstactiviteiten met kinderen

De zomer is nu dan echt voorbij, maar dat wil echt niet zeggen dat je de hele dag moet binnen zitten. Deze herfstactiviteiten zorgen ervoor dat jullie juist graag de deur uitgaan. Met uitzondering van de laatste tip, dan.

Knutselen

Snel naar buiten met de kinderen: mooie bladeren verzamelen. Die zijn namelijk perfect geschikt voor knutselklusjes zoals deze leuke slinger. Zo wordt de herfst toch een beetje feestelijk.

 

Buitenspelen

Of blijf lekker buiten en ga dennenappeldarten, boompje wisselen, spijkerpoepen of klimmen door de duinen. Meer inspiratie voor leuke buitenspelletjes (speciaal voor in de herfst) vind je hier.

 

Cinekid Festival

Niet iets dat je meteen vanmiddag kun doen, maar hé voorpret is ook pret. Cinekid is hét Film-, Televisie- en Mediafestival voor de jeugd van Nederland in de herfstvakantie. Kinderen kunnen hun eigen robot bouwen, hun favoriete YouTube-ster ontmoeten en de nieuwste films en series bekijken. Waar? In Amsterdam en in ruim 35 filmtheaters door heel Nederland. Bekijk hier de exacte locaties.

 

Lees ook
4x leuke tips voor een weekendje weg in de herfstvakantie >

 

Subtropisch zwembad

Urenlang zwemmen en tig verschillende glijbanen uitproberen: welk kind doe je daar geen plezier mee. Ga daarom naar een subtropisch zwembad en doe weer even of je in het water in Zuid-Spanje dobbert – krijg je meteen dat zomergevoel terug.

 

Weekendje weg

Kan natuurlijk ook. Van kamperen bij de boer tot slapen in een tipi: wij hebben de leukste slaapplekken op een rij gezet. Je hoeft alleen nog maar je koffers te pakken.

 

Filmmarathon

Blijf je liever thuis? Trek je pyjama aan, pak een deken en een warme chocomelk erbij en hang voor de tv met een van deze familiefilms op Netflix.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *