Android

win dé smartwatch van 2023

De Apple Watch Series 9 is aangekondigd en van Amac mogen wij er eentje weggeven. Ook de Apple Watch Series 9 winnen? Zo doe je mee.

Maak kans op de Apple Watch Series 9

De Apple Watch Series 9 is officieel aangekondigd! Er is geen andere smartwatch die beter met je iPhone samenwerkt. Je koopt hem nu bij Amac óf je wint hem bij ons. iPhoned mag namelijk in samenwerking met Amac zo’n fijne Apple Watch Series 9 weggeven. Lees snel verder om erachter te komen hoe je meedoet.

Apple Watch Series 9

De Apple Watch Series 9 is de opvolger van de Watch Series 8 van afgelopen jaar. Op het eerste gezicht lijkt hij veel op zijn voorganger, want aan het design is niet gesleuteld. Je krijgt dus hetzelfde grote scherm met extreem dunne schermranden met een aluminium of roestvrij stalen behuizing.

De binnenkant is een ander verhaal. Voor het eerst sinds de Watch Series 6 is er een nieuwe chip. De Apple S9-chip is tot 30 procent sneller, waardoor hij krachtig genoeg is voor alle nieuwe watchOS 10-mogelijkheden.

Heel cool is een nieuw handgebaar voor de bediening: Tik dubbel. Dit gebaar maak je door je wijsvinger en duim twee keer tegen elkaar te tikken. Het horloge herkent dit dankzij de samenwerking tussen verschillende sensoren die je beweging en veranderingen in je bloedsomloop te meten. Hiermee neem je telefoontjes aan, hang je op, en meer Naast de bekende kleuren middernacht, sterrenlicht, zilver en rood, is er een nieuwe kleuroptie voor de aluminium-uitvoering: roze.

Wanneer weet ik of ik de Apple Watch Series 9 heb gewonnen?

Zo’n Watch wil je hebben, toch? Goed nieuws, want wij mogen hem van Amac weggeven. Meedoen is zo gebeurd. Vul onderstaand formulier in om kans te maken op de gloednieuwe Apple Watch.

Meedoen kan tot en met 19 september 2023. Names de hele iPhoned-redactie en Amac: succes met de winactie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *