Android

Weer een update voor de AirPods Pro: wat is er nieuw?

Apple heeft voor bezitters van de AirPods Pro 2 een update klaarstaan. Wat is er nieuw? En hoe installeer je de update het snelst?

Lees verder na de advertentie.

Update voor AirPods Pro: downloaden maar

Niet alleen de iPhone en de iPad krijgen regelmatig updates van Apple. Ook de geliefde oordopjes worden regelmatig voorzien van een firmware-update. Deze update voegt meestal nieuwe functies toe aan de AirPods en lost daarnaast fouten en problemen op. Het is daarom van groot belang om dit soort updates altijd zo snel mogelijk te installeren.

Deze nieuwste update is alleen voor de AirPods Pro 2 en niet voor de eerste generatie AirPods Pro of de andere Apple-oordopjes. Het maakt verder niet uit of je de versie met een lightning-oplaaddoosje hebt of die met een usb-c-aansluiting. Beide AirPods Pro 2-versies krijgen een update naar 6A303.

Apple zegt dat deze update problemen oplost en verbeteringen bevat voor de AirPods. Twittergebruiker Aaronp613 voegt eraan toe dat de update ook de usb-c-oplaadcase bijwerkt.

Je AirPods krijgen de updates automatisch wanneer je ze in hun oplaadcase plaatst. Je weet alleen nooit wanneer dit precies gaat gebeuren. Je kunt echter wel stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat je de updates zo snel mogelijk krijgt. Dat doe je op de volgende manier.

  • Stop de AirPods in het oplaaddoosje;
  • Verbind de oplaadkabel met het oplaaddoosje;
  • Open het doosje en laat je AirPods verbinding maken met je iPhone;
  • Sluit het oplaaddoosje van je AirPods;
  • Leg het oplaaddoosje naast je iPhone en zorg ervoor dat ook je iPhone voldoende is opgeladen.

AirPods Pro 2 kopen

Heb je nog geen AirPods Pro 2, maar ben je wel eens toe aan een upgrade? Check dan onze AirPods Pro 2-prijsvergelijker. Dan weet je zeker dat je de beste deal te pakken hebt.

Apple AirPods Pro 2 prijzen vergelijken

Wil je op de hoogte blijven van al het Apple-nieuws? Meld je dan vooral even aan voor onze nieuwsbrief. Download daarnaast de gratis iPhoned-app en houd onze website in de gaten.

Lees verder na de advertentie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *