Android

“Wat kun je met deze nieuwe onbekende functie van WhatsApp?”

Androidworld-lezer Nicky stuitte ik op een nieuwe onbekende functie van WhatsApp en vroeg ons om daar eens in te duiken. Dat doen we graag, en hierbij het antwoord op de vraag wat je met deze nieuwe onbekende functie van WhatsApp kunt doen.

Snel wisselen tussen WhatsApp-accounts

Hieronder zie je de functie die Nicky tegenkwam in WhatsApp. Deze knop bereik je via instellingen onder de drie puntjes rechts bovenin de chatapp. Als je hierop tikt, kun je naast je bestaande WhatsApp-account een nieuwe toevoegen. Dat betekent dus dat je eenvoudig tussen beide accounts kunt wisselen. Je kunt bijvoorbeeld een zakelijk account toevoegen aan je persoonlijke account en vice versa. Houd er echter rekening mee dat je, als je eenmaal bent ingelogd op je account, daar blijft. Het wisselen tussen twee verschillende accounts zal je niet uitloggen van de andere totdat je zelf uitlogt.

Deze mogelijkheid is met name een nuttige toevoeging voor WhatsApp-gebruikers die hun persoonlijke en zakelijke gesprekken gescheiden willen houden. Je kunt dan de privacy, meldingen en gesprekken van elk account afzonderlijk beheren.

Vooralsnog is de inlogfunctie voor meerdere accounts alleen beschikbaar in de bètaversie van WhatsApp. Of en wanneer de functie naar de stabiele versie komt, is niet bekend.

Heb jij een vraag over een Android-app of je Android-telefoon? Laat het ons weten via dit e-mailadres (eventueel met screenshot). Wellicht pakken we jouw vraag in het nieuw artikel op!

WhatsApp Messenger

WhatsApp Messenger

WhatsApp is de ongekend populaire chat-dienst die onder andere beschikbaar is voor Android, maar ook voor andere platformen zoals iOS. Met deze app kun je berichten ..

Alle WhatsApp-tips

Je vindt op Androidworld nog veel meer handige WhatsApp-tips. Je kan onder andere een spraakbericht omzetten in tekst of appen met iemand zonder telefoonnummer in je adresboek. WhatsApp geeft je ook meer tools om met verdwijnende berichten om te gaan, en laat je emoji en stickers als groepsafbeelding instellen. Hieronder vind je nog meer handige tips.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *