Android

Wat is je favoriete Made by Google-aankondiging?

Zo, het moment waar we lang op hebben gewacht zit erop. Althans, het eerste deel. Google heeft vanmiddag zijn nieuwe producten aangekondigd en dat waren twee Pixel-smartphones in de 8-lijn, een Pixel Watch 2 die ditmaal ook naar Nederland komt (!) en de grote update van Pixel Buds natuurlijk. Maar we zagen ook volop AI-integraties. Wat was jouw favoriete aankondiging van Made by Google?

AW Poll

Heb je naar de presentatie van Made by Google gekeken? Mooie dingen gezien? Je hebt in ons liveblog kunnen lezen wat er zoal werd aangekondigd. Daarnaast is er natuurlijk het aparte artikel met de ins en outs over de Pixel 8 en die waarin we duiken in de Pixel Watch 2: althans, wat Google erover zegt, want we moeten de gadgets nog van een review voorzien (wat we ook zeker uitvoerig gaan doen, dat is dus het tweede deel van dat moment waar we lang op hebben gewacht).

De Pixel Buds worden beter, waardoor onder andere de ruisonderdrukking effectiever wordt gemaakt. Ook krijgt Google Home een duwtje in de rug, namelijk door AI toe te voegen dat gaat opsommen wat er zoal op camera gebeurt. Bard en de Google Assistent slaan de digitale handen ineen om samen te gaan werken, en dan is er ook nog een drietal producten waar Google dit evenement onder andere voor organiseerde: de aankondiging van Pixel 8 en Pixel 8 Pro, plus de aankondiging van Pixel Watch 2. Het zijn geen goedkope gadgets, maar je kunt er wel lang mee doen: de telefoons krijgen maar liefst 7 jaar ondersteuning en dat is een industrieprimeur die we graag de standaard zouden zien worden.

Maar goed, je moet kiezen, wat is je favoriet van de presentatie?

Doe mee!

Genoeg om uit te kiezen, maar je mag er dus maar één selecteren. Van welk item was jij het meest onder de indruk tijdens de presentatie van Google? Of misschien vond je het wel tegenvallen? Deel je mening in onze poll en we komen zondag bij je terug met de meest gekozen producten of antwoorden.

Alvast bedankt voor het meedoen en schroom niet om je argumentatie achter te laten in de reacties hieronder.

Gerelateerde artikelen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *