Android

wat heb jij voor achtergrond op je telefoon?

Nu Google met de nieuwe Superfan-achtergronden is gekomen, hadden we het op de redactie eens over achtergronden: wie heeft er een foto van zijn hond? Wie kies er voor iets artistieks? Het blijkt dat sommige redacteurs zelfs hun achtergrond uitzoeken op basis van hun hoesje of hun outfit. Wat voor achtergrond heb jij op je telefoon? Laat het nu achter in de AW Poll.

Achtergrond

Achtergronden zijn er in allerlei soorten en maten. Zijn we een klein beetje jaloers op dat toffe effect dat Apple kan meegeven waarbij de foto een soort 3D over de tijd heen valt? Ja. Maar op Android hebben we weer andere voordelen waardoor we de overstap naar een Apple-toestel niet snel zullen maken. Bovendien zijn er mooie achtergronden te vinden voor je telefoon. Live achtergronden die bewegen bijvoorbeeld, waardoor een kersttafereel echt sneeuwt.

Er zijn ook apps die zorgen voor mooie achtergronden: daar hebben we ook al vaker over geschreven. We weten dat onder veel lezers Zedge een populaire optie is, maar zijn er ook nog andere varianten die in de smaak vallen? Het zijn vaak apps die als een soort Google Zoeken fungeren voor achtergronden. Maar er zijn ook mensen die graag elke week een andere foto van hun kind als achtergrond plaatsen. Of een foto van zichzelf. Soms is het ook even zoeken naar een goede wallpaper, want hij moet natuurlijk wel goed samenwerken met eventuele iconen op je scherm en soms valt daar nog wel eens iets weg. Het is dus wel degelijk een soort design van je smartphone waar je dan zelf over na mag denken.

AW Poll

We willen heel graag weten waar jij voor kiest. Doe je weer mee met de AW Poll?

Doe mee met de AW Poll: zondag bespreken we hier op Androidworld de uitslag. We zijn benieuwd waar jij je wallpaper vandaan haalt.

Gerelateerde artikelen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *