Android

Volg Androidworld nu ook als WhatsApp-kanaal

Het is je vast niet ontgaan: je kunt nu kanalen maken op WhatsApp. Misschien volg je je favoriete voetbalclub al, of die celebrity die je ook al jaren op Instagram volgt. Sinds dit weekend is er een nieuw kanaal bij om te volgen: Androidworld.

Kanalen op WhatsApp

Kanalen op WhatsApp werden in juni aangekondigd. De kanalen op WhatsApp waren niet meteen beschikbaar om ook zelf aan te maken, maar dat is nu verandert. Als je de nieuwste versie van de app hebt, dan kan ook jij je eigen kanaal aanmaken. Het voordeel van een WhatsApp-kanaal als dat mensen een notificatie krijgen van WhatsApp als je iets plaatst. Bovendien kunnen volgers niet reageren zoals dat bijvoorbeeld in een groepschat wel is. Mensen kunnen alleen een emoji-reactie achterlaten. Handig, want dat scheelt je weer een heleboel ongewenste berichten.

Wat vinden we nou echt van die nieuwe Pixel? Wat is belangrijk nieuws die dag? Op het Androidworld-kanaal op WhatsApp delen we dagelijks belangrijk nieuws en achtergrondartikelen, zodat je zowel op de hoogte bent van wat er speelt als meer context krijgt achter dat nieuws. Je hoeft er helemaal niks geks voor te doen, alleen op deze link te tikken en dan op Volgen tikken.

Gerelateerde artikelen

Androidworld op WhatsApp

We zetten dagelijks ongeveer drie berichten in ons kanaal, dus je krijgt niet van al het nieuws een melding: daarvoor kun je natuurlijk altijd zelf naar Androidworld gaan of ons bijvoorbeeld op Telegram of X (Twitter) volgen.

Eerder vandaag meldden we al dat WhatsApp een nieuwe groene kleur heeft geïntroduceerd, die wel heel groen is. En schreven we over hoe WhatsApp deze week met veel nieuwe mogelijkheden kwam, zoals de optie om spraakberichten te laten verdwijnen na één keer luisteren (al is dat nog in de testfase), en de optie om meerdere accounts op é´en toestel te gebruiken.

Ga jij ons kanaal volgen? Gezellig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *