Android

twee dagen vol onweerstaanbare kortingen!

Hou je van veel en grote deals? Dan ben je volgende week aan de beurt. dan kun je je slag slaan tijdens de Prime Big Deals 2023.

Prime Big Deals 2023

De feestdagen klinken nog ver weg maar je kunt er maar beter vroeg bij zijn wanneer het gaat om de inkopen. Tijdens de Prime Big Deals op 10 en 11 oktober kun je veel producten kopen tegen een gereduceerde prijs. Je kunt 48 uur lang gebruik maken van kortingen op producten van LEGO, Philips, Fitbit, Bosch en Tefal om er maar een paar te noemen! Een aantal aanbiedingen staat al vast, maar tijdens deze twee dagen zullen er ook nog extra deals worden toegevoegd aan de bestaande lange lijst van afgeprijsde artikelen.

Zo maak je optimaal gebruik van de kortingen

Zo maak je optimaal gebruik van de Amazon Prime Days. Je hebt maar 48 uur om de beste deals te vinden, dus wees voorbereid. Hieronder geven we je de belangrijkste punten om deze dagen tot een succes te maken:

Als eerste zorg je dat een je een Amazon Prime Account hebt. Je mag het 30 dagen lang gratis proberen, dus je zit er niet aan vast. Wanneer je Prime-lid bent kun je naast de extra korting ook nog eens gebruik maken van hele snelle bezorging. Wie wil dat nu niet? Een proefaccount aanmaken doe je hier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *