Android

Tikkie breidt de mogelijkheden voor Groepie uit

De dagen van op het terras zitten liggen ver achter ons, maar uit eten gaan, verjaardagscadeaus en meer zaken worden nog steeds verrekend en dat gebeurt vaak via een Tikkie. Ga je met een groep op pad, dan helpt Groepie je om de uitgaven te verdelen en te zorgen dat je van iedereen je geld krijgt. Nu kan dat nog beter, want Groepie wordt van een update voorzien.

Calculator binnen Groepie

Heb jij andere mensen geld voorgeschoten door de groepsrekening te betalen in het restaurant, of voor dat dagje zwemmen? Met Groepie binnen Tikkie kun je dat geld terugvragen. Groepsuitgaven zijn met een Groepie net even makkelijker terug te vorderen op de rest. Nu wordt dat nog iets makkelijker, want Groepie wordt voorzien van een rekenmachine.

Tikkie schrijft: “We hebben weer hard aan Groepie gesleuteld! Ontvang nooit meer een cent te weinig met onze gloednieuwe rekenmachine! Je vindt ‘m bij het toevoegen van een nieuwe groepsuitgave. En rekent er makkelijk mee uit hoeveel je van iedereen krijgt. Oh, en staat de datum van een groepsuitgave verkeerd? Geen probleem! Je tikt nu gewoon op een datum van een groepsuitgave en kunt ‘m snel aanpassen. Fijn hè?”

Handig voor niet-rekenwonders

Erg handig voor iedereen die zelf geen rekenwonder is, of die een foutje heeft gemaakt met de datum, waardoor mensen misschien in de war raken over de ingekomen Tikkie. Zo vergroot je de kans dat het allemaal in één keer goed gaat en dat er geen discussie ontstaat over de verdeling. Hoewel, het blijft altijd een uitdaging met mensen die cocktails drinken versus zij die voor een kop thee zijn gegaan natuurlijk, maar zeker voor het splitten van bedragen is Groepie ideaal. Juist omdat iedereen het kan gebruiken binnen de groep, is het fijn dat er een rekenmachine is zodat iedereen het juist berekend.

Dank voor de tip, Ronald!

Gebruik jij Groepie binnen Tikkie wel eens en zit jij te wachten op een calculator? Laat het nu weten in de reacties.

Gerelateerde artikelen

Tikkie

Tikkie

Je wilt nog snel geld overmaken naar een vriend. Maar je bent zijn rekeningnummer kwijt. Of even dat nieuwe boek afrekenen in je favoriete webwinkel. Maar geen idee ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *