Android

Sponsored – Nooit meer na hoeven denken over het avondeten? Deze moeders delen hun geheim

Je kent het vast wel: het is zondagavond en het is tijd om te bedenken wat je deze week nou allemaal weer op tafel zal gaan zetten. Soms ben je gewoon inspiratieloos en lijkt dit een hele opgave. Want, wat vindt iedereen aan tafel lekker en is ook nog eens makkelijk en snel te maken? Zoek niet verder, want Albert Heijn heeft iets nieuws en deze influencers testten het voor je.

Met het Mijn Allerhande weekmenu maak je koken (weer) leuk. Het zorgt voor inspiratie die ook nog eens afgestemd is op jouw voorkeuren. Eet je graag pasta, maar houden de kinderen niet zo van salades? Geen probleem! Je vinkt pastagerechten aan en de recepten voor salades juist af. Vega(n)? Ook daar kan je jouw Allerhande weekmenu op afstemmen. Je vindt de nieuwe feature in de Albert Heijn app en deze influencers leggen je uit hoe het precies werkt.

Shary-An (@shary_an): Dit is zo handig, elke vrijdag worden er 7 nieuwe recepten toegevoegd op basis van jouw persoonlijke voorkeuren. Zo fijn dat je niet elke dag meer iets hoeft te verzinnen.

Saskia (@saskiaweerstand): Voor mij brengt het weer een beetje nieuwe variatie in makkelijke en kindervriendelijke recepten, dus fijne tip!

Yasmine (@hijabsecrets): Dat is dus 2 vliegen in 1 klap: boodschappenlijst met foto’s, kan niet misgaan & een weekmenu met Allerhande recepten.

En? Hebben ze je overtuigd? Alles wat je moet weten om van start te gaan met jouw eigen Allerhande weekmenu vind je hier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *