Android

Sneak Peek! Dit zijn de Google Pixel 8 en Pixel 8 Pro

Google heeft meer details gedeeld over de nog niet aangekondigde Pixel 8, Pixel 8 Pro en de Pixel Watch 2. Je kan beelden en de video hier bekijken.

Google Pixel 8 video

In de video die Google op YouTube heeft gepubliceerd, zien we een korte preview van de Pixel 8 en Pixel 8 Pro. We zien de Pixel 8 in roze/zalm met zijn matte afwerking voor het metalen frame en camerabalk. De roze telefoon is vanuit alle hoeken te zien en daarna schakelt Google over naar een andere kleurstelling: Porcelain. Beide uitvoeringen zouden direct na de lancering op 4 oktober te bestellen zijn.

Meer afbeeldingen van de Google Pixel 8 en de Pixel Watch 2

Google heeft ook een aantal tweets gedeeld over de nieuwe Pixel-telefoons. De nieuwe Pixel Watch komt ook aan bod. Daarnaast heeft de techgigant in de Verenigde Staten een speciale landingspagina gemaakt. Die is er nog niet voor Nederland en België, maar ook hier zien we de nieuwe producten in volle glorie. Daarnaast meldt Google dat de Pixel 8 nog krachtiger en handiger wordt, met de geavanceerde bewerkingsfuncties zoals Magic Eraser en Photo Unblur, Live Translate en meer.

Google heeft in het verleden ook al uitstekende Pixels gelanceerd, maar die waren niet altijd optimaal, met hier en daar wat klachten. Edoch hopen we dat Google deze heeft aangepakt in de Pixel 8.

Maak kennis met de nieuwe Pixel-telefoons, met de meest geavanceerde Pixel-camera’s ooit, en Google AI waarmee je nog sneller meer kunt doen.

De Pixel 8 en Pixel 8 Pro worden samen met de nieuwe Pixel Watch naar verwachting in oktober 2023 gelanceerd. De prijs van de telefoons is nog niet bekend maar ze schijnen volgens de laatste geruchten een stuk duurder te worden.

Wat vind jij van de Google-producten tot nu toe? Laat het ons weten in de reacties.

=https://twitter.com/madebygoogle/status/1699814975844577438″ data-service=”twitter”>

=https://twitter.com/madebygoogle/status/1699830585609580932″ data-service=”twitter”>

Gerelateerde artikelen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *