Android

Scherm van OnePlus Open zou je wel eens kunnen verblinden zo fel

Er zijn persbeelden gelekt van de aankomende OnePlus Open. Eerder waren er al renders van de telefoon verschenen, maar nu zien we de nieuwe vouwbare smartphone van OnePlus dus ook alvast op officiële persbeelden. Ook leren we (nog) meer over de specificaties van de telefoon, volgens de laatste geruchten krijgt de telefoon bijvoorbeeld een beeldscherm met een maximale helderheid van 2800 nits, dit is onwijs fel.

OnePlus Open krijgt onwijs helder beeldscherm

Twee geruchtenverspreiders hebben op X nieuwe beelden van de OnePlus Open gedeeld. Daarbij geven ze ook meer informatie over de camera’s en het scherm van de aankomende foldable.

Om met deze laatste te beginnen, het scherm. Volgens de laatste geruchten krijgt de Open twee beeldschermen van respectievelijk 6,31 en 7,82 inch. Beide schermen zullen daarbij een maximale helderheid krijgen van maar liefst 2800 nits. Ter vergelijking: het scherm van de Samsung Galaxy S23 Ultra gaat tot maximaal 1750 nits, de Pixel 8 2000 nits en de Pixel 8 Pro 2400 nits. En al deze schermen zijn al goed af te lezen in de zon, kun je nagaan wat voor lichtbak de schermen van de OnePlus zouden worden.

Details van de camera

Daarnaast krijgen we meer details over de camera’s. Als we de geruchten mogen geloven krijgt de Open drie camera’s. Het zal gaan over een 48 MP hoofdcamera, een 48 MP groothoeklens en een 64 MP telelens met 3x optische zoom. De hoofdcamera zal gebruik maken van een nieuwe Sony LYTIA-sensor met een sensorformaat van 1/1.43” en een diafragma van f/1.7.

Aankondiging is al bijna

Je hoeft overigens niet lang meer te wachten op de OnePlus Open. Het Chinese bedrijf kondigde al eerder aan dat ze het toestel op 19 oktober officieel gaan aankondigen. De aankondiging moet plaatsvinden in Mumbai om 16:00 uur Nederlandse tijd. De prijs komt waarschijnlijk op 1700 dollar te liggen, het is nog niet precies bekend wat de prijs in euro’s zal gaan worden. We verwachten wel dat het toestel naar Nederland gaat komen.

Kijk jij uit naar de OnePlus Open? Laat het weten in de comments onder dit artikel.

Gerelateerde artikelen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *