Android

‘Samsung Galaxy S23 Fan Edition, Tab S9 FE, Buds 3 en SmartTag 2 komen eind 2023’

Niet in de zomer, maar eind 2023 staat het te gebeuren: de lancering van maar liefst vier verschillende, nieuwe Samsung-producten. Het stopt volgens geruchten dus niet bij de S23-lancering van februari of die van de foldables eind juli: in het staartje van 2023 zou de Koreaanse techgigant op de proppen komen met Galaxy S23 Fan Edition, Tab S9 Fan Edition, Buds 3 en SmartTag 2.

Samsung-lancering eind 2023

Het is allemaal nog een gerucht, maar het lijkt steeds duidelijker te worden dat Samsung zo vlak voor de feestdagen met een flinke line-up aan producten in allerlei prijsklassen komt. Een SmartTag 2 voor het schoen zetten, een Buds 3 op Pakjesavond en een Galaxy S23 Fan Edition met kerstmis? Als de goedheiligmannen je goed gezind zijn, dan kan dat zomaar gebeuren. Althans, als we de geruchten mogen geloven. Max Jambor tweet het, SamMobile rapporteerde het eerder ook al: Samsung komt voordat 2023 op zijn einde loopt nog met een line-up aan gadgets.

=https://twitter.com/MaxJmb/status/1696503499524092404″ data-service=”twitter”>

We schreven eerder al dat de Fan Edition van de eerder uitgekomen Galaxy S23 waarschijnlijk al in de zomer zou komen, maar dat leek ons al erg rap na de lancering van het origineel. Tegelijkertijd zagen we de Samsung SmartTag 2 afgelopen weekend wel op een webwinkel verschijnen, met alles erop en eraan. Het lijkt er dus zeker wel op dat het lanceermoment niet heel ver weg is. Echter zijn er ook evenementen van Apple (12 september) en Google (12 oktober) aankomende, dus misschien dat Samsung gaat voor alle faam in november.

Niet op IFA

Dat is echter nog onbekend: het zou in ‘het vierde kwartaal’ zijn, dus oktober of pas december zijn nog steeds opties. Dat wordt dus nog even zweten voor de Sint, naast dat het ook nog maar net moet blijken dat die producten ook in Nederland en België verschijnen. Maar voor deze IFA, de techbeurs in Berlijn waar we de komende dagen aanwezig zijn, hoeven we het dus in ieder geval niet te verwachten.

Meer weten over de smartphone Galaxy S23 FE of de SmartTag 2? Lees dan de onderstaande artikelen:

Galaxy S23 FE

Gerelateerde artikelen

SmartTag 2

Gerelateerde artikelen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *