Android

Nieuw deze week op Netflix, Videoland, HBO Max, Disney+ en Pathé Thuis (week 42)

Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Van films en series tot romcoms en docu’s, Nieuw deze week heeft het allemaal. Hier ontdek je de leukste nieuwe films en series.

Pathé Thuis

Gerelateerde artikelen

L’Envol

Opgevoed door haar vader, een oorlogsveteraan en weduwnaar, probeert een Juliette in het Frankrijk van begin 1900 haar eigen weg in het leven te vinden.

-> L’Envol kijken

Larry Flynt for President

Nog niet eerder vertoonde beelden uit 1983 tonen de onwaarschijnlijke presidentiële campagne van Larry Flynt, uitgever van het controversiële tijdschrift Hustler. Dit doet hij nadat hij door een moordaanslag gedeeltelijk verlamd raakt.

-> Larry Flint for President kijken

Netflix

Crypto Boy

Na een ruzie met zijn vader valt Amir voor de aantrekkingskracht van crypto en financiële onafhankelijkheid, maar beloften van een ondernemer lijken te mooi om waar te zijn.

-> Crypto Boy kijken

Old Dads

Een knorrige vader van middelbare leeftijd en zijn twee beste vrienden zijn een beetje verdwaald in een veranderende wereld vol millennial-CEO’s en machtige voorschooldirecteuren.

-> Old Dads kijken

Elite (seizoen 7)

Als drie arbeiderskinderen zich inschrijven bij een exclusieve privéschool in Spanje, leidt de confrontatie tussen de arme en rijke studenten tot een moord.

-> Elite kijken

HBO Max

The Insurrectionist Next Door

In haar 15e HBO-documentaire richt Alexandra Pelosi haar camera op een aantal mensen die op 6 januari 2021 het Amerikaanse Capitool bestormden. In een reeks openhartige interviews die de afgelopen twee jaar zijn afgenomen, praat Pelosi met verschillende personen die worden beschuldigd van misdaden voor hun deelname aan de ongekende gebeurtenissen van die dag. Pelosi was op 6 januari in het Capitool en was getuige van de gebeurtenissen. Ze spreekt met mensen die erbij waren, in de hoop open en ongefilterde gesprekken te voeren over wat hen vanuit het hele land naar Washington D.C. heeft gebracht en hoe hun opvattingen al dan niet zijn veranderd sinds die noodlottige dag. Pelosi streeft, zonder uitdagende onderwerpen uit de weg te gaan, naar een beter begrip van culturele en politieke opvattingen die het land hebben gepolariseerd. Ondanks de politieke verdeeldheid resulteert dit in een verrassend openhartige reeks gesprekken.

-> The Insurrectionist Next Door kijken

Rick and Morty (seizoen 7 – aflevering 1)

Rick is een psychisch instabiele maar talentvolle wetenschapper die recent de banden met zijn familie heeft aangehaald. Hij spendeert het meeste van zijn tijd met…

-> Rick and Morty kijken

Prime Video

Upload (seizoen 3)

In 2033 worden mensen die op sterven liggen ‘geüpload’ in VR-hotels van 6 techfirma’s. De arme Nora uit Brooklyn werkt als klantenservicemedewerker voor het luxe ‘Lakeview’. Wanneer programmeur en feestbeest uit L.A., Nathan, een ongeluk krijgt met zijn zelfrijdende auto, uploadt zijn veeleisende vriendin hem permanent in Nora’s VR-wereld. Upload is bedacht door Greg Daniels (The Office).

-> Upload kijken

Bosch: Legacy (seizoen 2)

Bosch verdient nu zijn brood als privédetective, twee jaar nadat hij de LAPD verliet en merkt dat hij samenwerkt met de voormalige vijand en eersteklas advocaat Honey “Money” Chandler. Ondertussen waagt Bosch’ dochter Maddie zich in de wereld van de LAPD.

-> Bosch: Legacy kijken

SkyShowtime

The Magic Flute

De zeventienjarige Tim wordt naar de Oostenrijkse Alpen gestuurd om zangles te krijgen op de legendarische Mozart kostschool. Daar ontdekt hij een eeuwenoude vergeten doorgang naar de fantastische wereld van Mozarts “The Magic Flute”.

-> The Magic Flute kijken

Disney+

Coleen Rooney: The Real Wagatha Story (seizoen 1)

Het was het socialmediaschandaal dat het land in z’n greep hield en tot een rechtszaak leidde. De privéstories op Instagram van de Britse celebrity Coleen Rooney over haar en haar gezin worden zonder haar medeweten verkocht aan een krant, maar Coleen zet zich tot het uiterste in om de dader te vinden.

-> Coleen Rooney: The Real Wagatha Story kijken

The Paloni Show! Halloween Special!

Leroy, Reggie en Ceruce Paloni krijgen de kans van hun leven om de presentatoren te zijn van een onvergetelijke halloweenspecial vol korte griezelfilmpjes van een groep aanstormende animatoren. Gecreëerd door Justin Roiland.

-> The Paloni Show! Halloween Special! kijken

Videoland

De Biecht van Joran (seizoen 1 – aflevering 1 en 2)

John van den Heuvel onderzoekt het waarheidsgehalte van een uniek dagboek van Joran van der Sloot en sprak hem uitgebreid vanuit de gevangenis. Wat is waar van Joran’s biecht?

-> De Biecht van Joran kijken

De Hiphopmoord

Torhout, 15 juli 2011. Wat een zwoele zomerse feestnacht moest worden, werd een gruwelijk bloedbad. De Oostendse beruchte hiphopbende RAW13 zorgde al een tijdje voor problemen in het uitgaansleven. Vier mannen gingen op de bewuste avond cafégangers te lijf met machetes en andere wapens. Een reconstructie van de fatale avond. Wat dreef de daders om zo ver te gaan? En zitten ze nog achter slot en grendel?

Spotify

The Rolling Stones – Hackney Diamonds

→ Hackney Diamonds beluisteren

IGN Video Take Podcast

Marvel Studios’ Loki brengt de Marvel magie terug

In deze aflevering bespreken we het begin van Marvel Studios’ Loki seizoen 2. We hebben ons zeer vermaakt met de eerste twee afleveringen van de serie. Daarnaast bespreken we de David Beckham documentaire op Netflix, blikt Nick nog even terug op Ahsoka en wordt er natuurlijk weer even gesproken over One Piece. Dat en meer vind je in deze aflevering.

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, HBO Max, Pathé Thuis, Spotify en meer! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwDezeWeek.be voor de nieuwste films en series op Netflix, Disney+ en Prime Video.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *