Android

Nieuw deze week op Netflix, Videoland, HBO Max, Disney+ en Pathé Thuis (week 41)

Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Van films en series tot romcoms en docu’s, Nieuw deze week heeft het allemaal. Hier ontdek je de leukste nieuwe films en series.

Pathé Thuis

Gerelateerde artikelen

Simulant

Om de dood van haar man te verwerken, haalt Faye een androïde in huis die als twee druppels water op hem lijkt. Maar wanneer de androïde haar probeert te overtuigen dat de liefde oprecht is, opent de overheid de jacht.

-> Simulant kijken

Historias Para No Contar

Vijf verhalen in Barcelona over het onvermogen van de mens om de eigen emoties te beheersen: die onverwachte persoon ontmoeten, een publieke vernedering ondergaan of een absurde beslissing nemen.

-> Historias Para No Contar kijken

Netflix

The Fall of the House of Usher (seizoen 1)

De meedogenloze broers en zussen Roderick en Madeline Usher hebben Fortunato Pharmaceuticals uitgebouwd tot een imperium van rijkdom, privileges en macht. Maar geheimen uit het verleden komen aan het licht wanneer de erfgenamen van de Usher-dynastie beginnen te sterven door toedoen van een mysterieuze vrouw uit hun jeugd.

-> The Fall of the House of Usher kijken

Big Vape: The Rise and Fall of Juul

In deze docuserie groeit een strijdlustige start-up voor elektronische sigaretten uit tot een miljardenbedrijf, maar dan zorgt een epidemie ervoor dat het succes in rook opgaat.

-> Big Vape: The Rise and Fall of Juul kijken

Konferensen

Een bonte mengelmoes overheidsmedewerkers vecht tijdens een op het oog onschuldig uitje niet alleen tegen onderlinge onenigheid, maar ook tegen een bloeddorstige moordenaar.

-> Konferensen kijken

HBO Max

No Accident

Een waargebeurd rechtbankdrama over het proces tegen de organisatoren van de Unite the Right-demonstratie in Charlottesville.

-> No Accident kijken

Prime Video

Everybody Loves Diamonds

Geïnspireerd op het waargebeurde verhaal van de Diamond Center-roof, volgt de serie Leonardo Notarbartolo en zijn onwaarschijnlijke dievenbende terwijl ze proberen ‘de roof van de eeuw’ te plegen. Met Kim Rossi Stuart, Anna Foglietta en Rupert Everett.

-> Everybody Loves Diamonds kijken

The Burial

De film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van begrafenisondernemer Jeremiah O’Keefe (Oscarwinnaar Tommy Lee Jones), die de hulp inroept van de charismatische advocaat Willie E. Gary (Oscarwinnaar Jamie Foxx) om zijn familiebedrijf te redden. De gemoederen laaien op, maar er wordt ook veel gelachen als het stel corruptie en rassenongelijkheid ontmaskert in dit inspirerende verhaal.

-> The Burial kijken

SkyShowtime

Mentiras Pasajeras (seizoen 1)

Lucia is vals beschuldigd van bedrijfsspionage en verliest hierdoor haar baan. Ze opent een illegaal bedrijf in schoonheidsproducten en is vastbesloten om haar onschuld te bewijzen.

-> Mentiras Pasajeras kijken

Disney+

Goosebumps (seizoen 1)

Geïnspireerd door de bestsellerserie van R.L. Stine volgt “Goosebumps” een groep middelbare scholieren in het stadje Port Lawrence terwijl ze duistere geheimen ontdekken die verband houden met het tragische overlijden van een tiener, Harold Biddle, drie decennia eerder. Na een Halloween-feestje in het oude Biddle-huis, komen ze terecht in een nieuwe spookachtige realiteit waarin ze moeten samenwerken om het stadje te redden, terwijl ze gaandeweg nieuwe dingen over elkaar en hun ouders ontdekken.

-> Goosebumps kijken

Algiers, America

Algiers, America is een documentaireserie die gaat over coach Brice Brown en de Edna Karr Cougars. Deze serie geeft een authentiek en fascinerend beeld van het leven in een gemeenschap die vecht voor de overwinning op het speelveld en daarbuiten.

-> Algiers, America kijken

Videoland

Nacht van de Waanzin

Alles over de zaak Osman Calli: een seriemoordenaar die in één gruwelnacht vier vrouwen in Gent en in Aalst vermoordde. Ook liet hij twee personen voor dood achter, stichtte hij brand en maakte hij zich schuldig aan carjacking.

-> Nacht van de Waanzin kijken

Spotify

Levensdraden – Edwin Evers 

→ Levensdraden luisteren

DNA – Danny Vera

→ DNA luisteren

IGN Video Take Podcast

Marvel Studios’ Loki brengt de Marvel magie terug

In deze aflevering bespreken we het begin van Marvel Studios’ Loki seizoen 2. We hebben ons zeer vermaakt met de eerste twee afleveringen van de serie. Daarnaast bespreken we de David Beckham documentaire op Netflix, blikt Nick nog even terug op Ahsoka en wordt er natuurlijk weer even gesproken over One Piece. Dat en meer vind je in deze aflevering.

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, HBO Max, Pathé Thuis, Spotify en meer! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwDezeWeek.be voor de nieuwste films en series op Netflix, Disney+ en Prime Video.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *