Android

Nieuw deze week op Netflix, Videoland, HBO Max, Disney+ en Pathé Thuis (week 40)

Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Van films en series tot romcoms en docu’s, Nieuw deze week heeft het allemaal. Hier ontdek je de leukste nieuwe films en series.

Pathé Thuis

Gerelateerde artikelen

The Flash

Barry Allen ontdekt dat hij als superheld zoveel snelheid heeft dat hij kan reizen door de tijd. Met die gave probeert hij een rampzalige gebeurtenis uit het verleden te veranderen. Maar dit heeft onverwachte, ernstige effecten.

-> The Flash kijken

Elemental

In Elemental City leven lucht-, aarde-, vuur- en waterbewoners in harmonie met elkaar. Maar vuurelement Ember heeft het niet zo gemakkelijk de stad. Wanneer ze het waterwezen Wade ontmoet, blijken ze toch veel gemeen met elkaar te hebben.

-> Elemental kijken

Netflix

Fair Play

Wanneer een felbegeerde promotie bij een groot financieel bedrijf zich aandient, begint de relatie tussen de geliefden Emily en Luke te verzuren in iets duisters. Terwijl de machtsverhoudingen binnen hun relatie onomkeerbaar veranderen, moet het koppel de ware prijs van succes en de angstaanjagende grenzen van ambitie onder ogen zien.

-> Fair Play kijken

Lupin (seizoen 3)

Geïnspireerd door de avonturen van Arsène Lupin probeert de galante dief Assane Diop zijn vader te wreken voor het onrecht dat een rijke familie hem heeft aangedaan.

-> Lupin kijken

Beckham (seizoen 1)

Deze docuserie met nooit eerder vertoond beeldmateriaal volgt de razendsnelle opkomst van David Beckham, van een bescheiden start tot wereldberoemd voetballer.

-> Beckham kijken

HBO Max

Our Flag Means Death (seizoen 2 – aflevering 1 tot en met 3)

Losjes gebaseerd op de avonturen van Stede Bonnet, een verwende aristocraat die zijn bevoorrechte leven achterliet om piraat te worden.

Prime Video

Totally Killer

Wanneer de beruchte ‘Sweet Sixteen Killer’ 35 jaar na zijn eerste moordpartij terugkeert om nog een slachtoffer te eisen, reist de 17-jarige Jamie (Kiernan Shipka) per ongeluk terug in de tijd naar 1987, vastbesloten om de moordenaar te stoppen voordat hij kan beginnen.

-> Totally Killer kijken

SkyShowtime

Hellraiser

Een jonge vrouw, die worstelt met een verslaving, komt in het bezit van een oude puzzeldoos. Ze weet echter niet dat deze de zogenaamde “Cenobites” kan oproepen. De Cenobites zijn een groep sadistische bovennatuurlijke wezens uit een andere dimensie die zeker geen goede plannen hebben.

-> Hellraiser kijken

Disney+

Haunted Mansion

Een alleenstaande moeder genaamd Gabbie huurt een gids, een helderziende, een priester en een historicus in om te helpen haar nieuw gekochte huis uit te drijven nadat ze ontdekt heeft dat het bewoond wordt door geesten.

-> Haunted Mansion kijken

Loki (seizoen 2 – aflevering 1)

Loki “God of Mischief” weet de tesseract te bemachtigen, wat leidt tot zijn vrijheid. Hij kan zich nu door verschillende tijdsperioden verplaatsen en beïnvloedt daarmee de geschiedenis van de mensheid en enkele zeer belangrijke historische gebeurtenissen. Ook gaat Loki een samenwerking aan met de Time Variance Authority om het multiversum te beschermen.

-> Loki kijken

Videoland

The Life Trail (seizoen 1 – aflevering 1 en 2)

Acht jongeren met allemaal een persoonlijke uitdaging krijgen de mogelijkheid om intensief aan de slag te gaan met zichzelf. Acteurs Nasrdin Dchar en Walid Benmbarek zijn niet alleen onderdeel van deze groep, maar hebben ook zelf hun eigen uitdagingen. Met Erik Wegewijs als inspirerende gids maken ze een avontuurlijke reis door Zwitserland, met als ultiem doel samen de eindstreep halen.

-> The Life Trail kijken

The Real Housewives op Orange County (seizoen 17)

Acht jongeren met allemaal een persoonlijke uitdaging krijgen de mogelijkheid om intensief aan de slag te gaan met zichzelf. Acteurs Nasrdin Dchar en Walid Benmbarek zijn niet alleen onderdeel van deze groep, maar hebben ook zelf hun eigen uitdagingen. Met Erik Wegewijs als inspirerende gids maken ze een avontuurlijke reis door Zwitserland, met als ultiem doel samen de eindstreep halen.

-> The Real Housewives of Orange County kijken

Spotify

Autumn Variations – Ed Sheeran

→ Autumn Variations – Ed Sheeran luisteren

Op Mijn Lijf Geschreven – André Hazes Jr.

-> Op Mijn Lijf Geschreven – André Hazes Jr. luisteren

Storytel

Joep Schreuder – Ter Plekke

Van kleedruimtes en privéjets tot de Braziliaanse tropen, van hotellobby’s en dakterrassen tot bij de voetballers thuis: Schreuder neemt je mee naar plekken die je op televisie zelden te zien krijgt Ter plekke bevat verhalen van een van de bekendste sportverslaggevers van Nederland, Joep Schreuder. Een bestuurscrisis bij een bekende club? Rellen bij een kampioenschap en huldiging? Een ontslag van een omstreden voetbaltrainer? Schreuder is erbij, kijkt, analyseert en vertelt ons wat er gaande is in de sport- en vooral de voetbalwereld. Schreuder neemt je in Ter plekke mee naar bijzondere wedstrijden en sportevenementen, en laat je nader kennismaken met markante mensen uit de voetbalwereld. Hij vertelt de smakelijkste verhalen uit de catacomben, kleedkamers en privévliegtuigen. Het is alsof je zelf naast Cruijff, Van Gaal, Advocaat, Koeman, Hiddink of Zlatan staat. Een geluk dus dat Schreuder altijd aantekeningen maakt, want daardoor voelen deze korte verhalen aan als privérondleidingen door de opwindende, vermakelijke en soms onbegrijpelijke sport- en voetbalwereld.

-> Joep Schreuder – Ter Plekke luisteren

IGN Video Take Podcast

Marvel Studios Loki moet weer een MCU knaller worden

In deze aflevering van Video Take blikken we onder ander vooruit op Marvel Studios’ Loki Seizoen 2. De serie moet weer een knaller worden voor het MCU. Daarnaast bespreken we het nieuws dat Netflix weer de prijzen wil verhogen, checken we trailers van Priscilla en vertellen we over de series en films die we afgelopen week hebben gezien.

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, HBO Max, Pathé Thuis, Spotify en meer! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwDezeWeek.be voor de nieuwste films en series op Netflix, Disney+ en Prime Video.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *