Android

Nieuw deze week op Netflix, Videoland, HBO Max, Disney+ en Pathé Thuis (week 36)

Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Van films en series tot romcoms en docu’s, Nieuw deze week heeft het allemaal. Hier ontdek je de leukste nieuwe films en series.

Pathé Thuis

Gerelateerde artikelen

Blind Willow, Sleeping Woman

Een gigantische spraakzame kikker, een verdwaalde kat en een tsunami helpen een bankmedewerker, zijn vrouw en een schizofrene accountant om Tokio te redden van een aardbeving en zin in hun levens te vinden.

-> Blind Willow, Sleeping Woman kijken

Beautiful Disaster

Kwajongen Travis is precies wat eerstejaars studente Abby nodig heeft en wil vermijden. Hij brengt zijn nachten door met vechten in ondergrondse bokswedstrijden en zijn dagen als de ultieme charmeur van de universiteitscampus. Maar Abby wil niets met Travis te maken hebben. Geïntrigeerd door Abby’s weerstand tegen zijn aantrekkingskracht, biedt Travis haar een eenvoudige weddenschap aan: als hij zijn volgende gevecht verliest, moet hij een maand vrij van seks blijven. Als hij wint, moet Abby voor dezelfde tijd in zijn appartement wonen.

→ Beautiful Disaster kijken

Netflix

Top Boy (seizoen 3)

Twee doorgewinterde drugsdealers keren terug naar de straten van Londen, maar hun jacht op geld en macht wordt bedreigd door een jonge, meedogenloze oplichter.

→ Top Boy kijken

Las Cintas de Rosa Peral

Deze documentaire over waargebeurde misdaad brengt Rosa Perals eerste interview uit de gevangenis sinds haar veroordeling voor de moord op haar partner met hulp van een ex-minnaar.

-> Las Cintas de Rosa Peral kijken

Spy Ops (seizoen 1)

Agenten van de inlichtingendiensten van MI6 tot de CIA delen insiderverhalen over het spionagevak, Koude Oorlog-campagnes en staatsgrepen die zijn uitgevoerd door geheim agenten.

-> Spy Ops kijken

HBO Max

The Venture Bros.: Radiant is the Blood of the Baboon Heart

Een landelijke klopjacht op Hank Venture leidt tot ongekende gevaren en onverwachte onthullingen, terwijl The Monarch letterlijk uit is op Dr. Venture’s bloed. Een imposant kwaad uit het verleden duikt weer op om grote schade aan te richten aan de Ventures, The Guild en zelfs aan het huwelijk van de Monarch. Er zijn zowel vrienden als vijanden voor nodig om de wereld van de Ventures weer op orde te krijgen… of er voor eens en altijd een einde aan te maken.

→ The Venture Bros.: Radiant is the Blood of the Baboon Heart kijken

Prime Video

The Virtuoso

Een professionele huurmoordenaar met een vlijmscherp intellect en stalen zenuwen neemt een opdracht aan van zijn meedogenloze mentor. Hij moet een malafide collega opsporen en uitschakelen. Maar wanneer hij zijn prooi nadert blijken er meerdere moordenaars actief te zijn. Er ontstaat een mysterieus kat en muis spel. Het is onduidelijk wie zijn prooi is.

→ The Virtuoso kijken

Tschugger (seizoen 1)

TSCHUGGER is een serie van vijf afleveringen van 30 minuten. Het draait om het hoofdkwartier van de Kantonpolitie van Wallis. Het werk van de agenten beperkt zich meestal tot onbenulligheden: weggelopen schapen, verkeersovertreders en hun aanwezigheid bij dorpsfeesten.

-> Tschugger kijken

Disney+

I Am Groot (seizoen 2)

Na de gebeurtenissen in ‘Guardians of the Galaxy Vol. 1’ is Baby Groot eindelijk klaar om zijn eerste stapjes buiten zijn pot te zetten – maar hij ontdekt al snel dat je moet leren lopen voor je kunt rennen.

→ I Am Groot kijken

The Little Mermaid

The Little Mermaid vertelt het verhaal van Ariel, een prachtige en ondernemende jonge zeemeermin die graag op avontuur gaat. Ze is de jongste dochter van Koning Triton, maar ook de meest tegendraadse. Ariel wil dolgraag meer weten over de wereld buiten de zee en wanneer ze het land aan de oppervlakte bezoekt, valt ze als een blok voor de knappe Prins Eric. Ondanks dat haar vader haar verboden heeft om met mensen te praten, moet ze haar hart volgen. Ze maakt een deal met Ursula, de kwade zeeheks, waardoor Ariel de kans krijgt het leven op het land te ervaren. Maar deze deal blijkt niet alleen haar leven, maar ook haar vaders plek op de troon, in gevaar te brengen.

-> The Little Mermaid kijken

Videoland

De Acht van Glory (seizoen 3 – aflevering 1)

We duiken in de roemruchte kickboksgeschiedenis van GLORY, It’s Showtime en K-1. In elke aflevering een lijst met acht hoogtepunten uit de historie van de sport. Van de vetste knock-outs en mooiste comebacks, tot de grootste incidenten en de beste gevechten.

→ De Acht van Glory kijken

SkyShowtime

Belgravia (seizoen 1)

Belgravia gaat over de geheimen en schandalen in het hoogste echelon van de Londense society in de 19de eeuw. Als de Trenchards een uitnodiging accepteren voor het nu legendarische bal van de hertogin van Richmond op de vooravond van de Slag bij Waterloo, zet dat een reeks gebeurtenissen in gang die decennia lang consequenties hebben achter de hoge, zware deuren van de mooie huizen in deze rijke wijk.

→ Belgravia kijken

IGN Video Take Podcast

Live Action One Piece valt goed in de smaak

De mannen van IGN spreken deze week in de Video Take natuurlijk over de nieuwe Netflix-adaptatie van One Piece. Daarnaast is er ook een update over de staking, een Miyazaki-trailer en wordt er gekeken naar de nieuwe film van Martin Scorsese.

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, HBO Max, Pathé Thuis, Spotify en meer! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwDezeWeek.be voor de nieuwste films en series op Netflix, Disney+ en Prime Video.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *