Android

je nieuwe toestel koop je bij KPN! (adv)

Al drie jaar lang is KPN verkozen als het beste netwerk van Nederland. Dat wil zeggen dat je de beste verbinding hebt, met de beste voorwaarden en natuurlijk ook de beste toestellen.

Wat mag je van KPN verwachten

De roots van KPN liggen in de telefonie. Van de draaischijftelefoon tot de meest geavanceerde toestellen, KPN heeft het of heeft het gehad. Op het gebied van smartphones en mobiel internet is de keuze reuze op het beste netwerk van Nederland. Zo kun je op de website van KPN terecht voor alle zaken rondom mobiel internet.

Abonnement afsluiten bij KPN

Heb je een nieuw toestel nodig met abonnement of alleen een simkaart met abonnement? Voor beide kun je terecht bij KPN. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor de kinderen in je gezin kun je een abonnement afsluiten. Speciaal voor de jongeren bestel je een Kids Sim, een mobiel abonnement met 1 GB per maand en onbeperkt bellen en sms’en. Er kunnen geen extra bundels worden aangezet en alle andere opties zijn ook geblokkeerd. Ook kunnen er geen 0900-nummers worden gebeld. Zo bescherm je de kinderen -en jezelf- tegen hoge kosten.

  Photo by Tim Gouw on Unsplash

Veel of iets minder pixels 

Een toestel koop je voordelig in combinatie met het beste abonnement op de website van KPN. Hier kun je kiezen uit een breed assortiment van toestellen. Wil je veel pixels? Veel geheugen of misschien wel een aparte kleur? Hier kun je heel makkelijk zoeken naar het toestel dat bij je past.

Kies voor de smartpakkers!

Wil je echt voor de beste deal gaan, dan zoek je naar de Smartpakkers. Dat zijn toestellen met abonnement die speciaal door KPN zijn uitgezocht en extra scherp geprijsd zijn.

Tot op de laatste pixel: je nieuwe toestel koop je bij KPN! (adv)

De KPN Smartpakkers zijn te herkennen aan het speciale label

Tijdelijk een Galaxy Tab A8 bij aanschaf van de Samsung Galaxy S23

Koop je nu een Samsung Galaxy S23. Galaxy S23+, Galaxy S23 Ultra of een Galaxy Z Flip5 of Galaxy Fold5 dan ontvang je tijdelijk een wel heel mooi cadeau. Bij je bestelling op KPN.com ontvang je namelijk een gratis Samsung Galaxy Tab A8 bij aankoop van een van de eerder genoemde toestellen. Wil je gebruik maken van deze aanbieding? Klik dan hier

kpn aanbieding

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *