Android

Hoge korting op iPhone 14, Apple Watch, AirPods en meer (ADV)

Voor de beste aanbiedingen van Apple-producten kun je deze zomer uitstekend terecht bij de Summer Deals van Amac. Tot en met 3 september sla je je slag in een van de 50 Amac-winkels!

Hoge kortingen tijdens de Summer Deals bij Amac

Ben je nog van plan om deze zomer een iPhone 14 aan te schaffen, of een Apple Watch Series 8, of de AirPods Pro? Profiteer dan tot en met 3 september bij Amac van de Summer Deals. Ook als je op zoek bent naar een iPad of MacBook Air vind je daar een geweldige deal! We zetten de aanbiedingen voor je op een rij.

Dit zijn de aanbiedingen van de Summer Deals bij Amac

iPhone 14 128GB – van € 1016 voor € 899

De meest recente iPhone haal je nu tijdelijk in huis met een korting van maar liefst € 117! De iPhone 14 lijkt qua design op de iPhone 13, maar heeft onder meer betere camera’s die vooral beter presteren bij weinig licht en een langere batterijduur. De iPhone 14 is net als zijn voorganger voorzien van een A15 Bionic chip, alleen is die wel een stuk sneller geworden. Verder heb je bij de iPhone 14 de keuze uit de kleuren wit, zwart, rood, blauw, geel en paars.

De adviesprijs van de iPhone 14 is € 1016, maar tijdens de Summer Deals koop je hem bij Amac voor € 899. Je krijgt dan het model met 128GB.

Apple Watch Series 8 – van € 539 voor € 449

Apple Watch

In 2016 verscheen de eerste Apple Watch en qua design is hij nog net zo modern als op de eerste dag. De Apple Watch Series 8 heeft twee nieuwe sensoren, een temperatuursensor aan de achterkant van het horloge en een tweede sensor net onder het display. Met deze sensoren kunnen vrouwen hun menstruele cyclus in de gaten houden. Ook is ‘crashdetectie’ toegevoegd, die registreert wanneer je een ongeluk met je auto hebt.

De adviesprijs van de Apple Watch Series 8 is € 539. Bij Amac scoor je er nu tijdelijk een voor slechts € 449.

AirPods Pro 2 – van € 299 voor € 259

AirPods Pro 2 voorverkoop

De eerste generatie AirPods Pro leverde al een sublieme geluidskwaliteit, maar de AirPods Pro 2 doen er nog een schepje bovenop. Bovendien is de actieve ruisonderdrukking beter geworden. Dit komt door de nieuwe H2-chip die het omgevingsgeluid analyseert en de ruisonderdrukking daar op aanpast. Verder heeft de nieuwste versie touch-bediening in het steeltje, waarmee je bijvoorbeeld het volume aanpast door te vegen. Ook is de batterijduur verbeterd.

De adviesprijs van de AirPods Pro 2 is €299. Tijdens de Summer Deals betaal je bij Amac slechts € 259.

Apple iPad 10e generatie – van € 589 voor € 549

ipad

Deze tiende generatie iPad heeft een groter, randloos 10,9-inch display en ondersteuning voor usb-c. Het ontwerp is ook anders dan dat van zijn voorgangers en de tablet heeft een A14 Bionic-chip onder de motorkap. Dat zorgt ervoor dat deze instap-iPad weer nét een stukje sneller is dan zijn voorganger en de allernieuwste software-functies aan kan. Verder kan de vernieuwde 12MP-camera aan de achterkant foto’s maken in hoge resolutie en 4K-video’s schieten.

De adviesprijs van de Apple iPad 10e generatie is € 589, maar bij Amac betaal je nu tijdelijk slechts € 549!

MacBook Air 2022 – van € 1249 voor € 1199

MacBook

De MacBook Air 2022 is de op alle fronten verbeterde opvolger van Apple’s populairste laptop! Hij heeft onder meer een nieuw design, een groter scherm en een snellere chip. Hij is slechts 11,3 mm dik en weegt slechts 1,2 kilo. In het dunne en lichte ontwerp zijn alle componenten zo efficiënt geïntegreerd dat hij maar liefst een 20 procent kleiner volume heeft. Dankzij de energie-efficiënte M2-chip heeft de MacBook Air nog steeds geen ventilator nodig.

De adviesprijs van de MacBook Air 2022 is € 1249. Tijdelijk betaal je bij Amac nu slechts € 1199.

Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9 inch – van € 399 voor € 199

Amac summer deals

Dit Magic Keyboard werkt naadloos samen met de 12,9‑inch iPad Pro. Typen gaat prettig en soepen, en met de geïntegreerde trackpad werk je op een heel andere manier in iPadOS. De usb-c-poort is geschikt voor het opladen van het keyboard en je iPad is bovendien van voor tot achter beschermd. Het Magic Keyboard heeft een zwevend design. Je klikt je iPad Pro magnetisch vast en zet ’m daarna eenvoudig en traploos in de perfecte kijkhoek.

De adviesprijs van de Apple Magic KeyBoard iPad Pro 12,9 inch is € 399, maar tijdens de Summer Deals betaal je bij Amac slechts € 199! 50% korting op een Apple-product dus – moet niet gekker worden!

HomePod mini – van € 109 voor € 99

Amac summer deals

De HomePod mini is een compacte versie van de eerste HomePod en is daardoor een flink stuk kleiner en goedkoper. Toch produceert de mini een goed geluid. Dankzij het stijlvolle ontwerp past hij in ieder interieur en verspreidt geluid in 360 graden door de kamer. De speaker werkt razendsnel dankzij de S5-chip, die bijvoorbeeld ook in de Apple Watch SE zit, en ook de manier waarop de speaker geluid afspeelt is een stuk slimmer geworden vergeleken met de ‘gewone’ HomePod.

De adviesprijs van de HomePod mini is € 109. Bij Amac betaal je tijdens de Summer Deals slechts € 99.

AirTag 4-pack – van € 129 voor € 109

airtags

Zoeken naar je portemonnee of sleutels is verleden tijd met de AirTag. Dit kleine apparaatje maak je vast aan je sleutels of je tas. Vervolgens is de AirTag traceerbaar op je iPhone in de Zoek mijn-app. Als je in de buurt van je spullen bent, maakt deze sensor contact met je iPhone of iPad. Het is ook mogelijk om Siri te gebruiken: vraag gewoon waar je portemonnee ligt en je wordt meteen geholpen. AirTags zijn stof- en waterdicht en hebben een vervangbare batterij die maximaal een jaar meegaat.

De adviesprijs van de AirTag 4-pack is € 129. Koop ze nu tijdelijk bij Amac voor een bedrag van € 109!

Hierom ga je naar Amac!

Afgezien van deze geweldige aanbiedingen is het sowieso een goed idee om naar Amac te gaan. Alle medewerkers zijn namelijk getraind en je krijgt er altijd gratis persoonlijk advies. Bovendien kun je er alle Apple-producten direct in real life bekijken. Met 50 winkels in heel Nederland is er ook altijd wel eentje in de buurt, maar je kunt er ook altijd voor kiezen om producten gratis bij je thuis te bezorgen.

Dit is een advertorial: een gesponsord artikel dat door een adverteerder is aangedragen. De inhoud van de advertorial staat los van de iPhoned-redactie en redactionele artikelen op de website. Advertorials zijn herkenbaar aan de titel ‘(ADV)’, de banner in de afbeelding en/of de aanduiding “gesponsord door” en het logo van de sponsor. Meer weten over advertorials en andere commerciële uitingen op iPhoned? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *