Android

‘Het lijkt wel alsof mijn kind aanvoelt wanneer wij aan het seksen zijn’

Beeld: Getty Images

Raakt je hoofd net je kussen, word je weer je bed uit geroepen omdat er een kind om de haverklap wakker wordt of iets te nieuwsgierig is naar wat jij aan het doen bent.

Jasna (42), moeder van Marit (10) en Mae (8):

“Mae wordt om de haverklap wakker. Vaak omdat ze zelf ligt te dromen of slaapwandelt en bij het minste geluid gaan haar ogen alweer open. Het lijkt wel alsof ze ook aanvoelt wanneer wij aan het seksen zijn. Ik kan me niet herinneren wanneer we dat thuis ongestoord hebben gedaan.

Zijn we net lekker bezig, hoor ik alweer gestommel op de gang. Best een libidokiller. Ik lig altijd met één oor te luisteren in bed, zodat we net op tijd onder de dekens kunnen duiken of iets kunnen aantrekken.”

Lees ook – Betrapt tijdens de daad: ‘Ik siste nog: doe alsof je slaapt’ >

Wie is die meneer?

Isabel (37), moeder van Jax (8) en Noa (6):

“Ik was net gescheiden en voorzichtig aan het daten met een erg leuke man, toen ik na een paar dates besloot dat hij ’s avonds wel kon langskomen als de kinderen – toen vier en zes – sliepen. We hadden een wijntje gedronken, een beetje liggen zoenen en waren in slaap gevallen op de bank.

“Mama, wie is die meneer?”

Tot om drie uur plotseling een slaperige kleuter voor onze neus stond: ‘Mama, wie is die meneer?’ Gelukkig pakte hij – vader van al wat oudere kinderen – het sportief op. Hij ging monter rechtop zitten, stak zijn hand uit en stelde zich keurig voor. ‘O, oké’, zei Noa. ‘Maar we hebben ook gewoon bedden hoor.’”

Lees elke maand de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste tips voor jou en je kids. Abonneer je nu op Kek Mama en krijg tot 45% korting.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *