Android

Heb je al eens een batterij van een telefoon vervangen?

We hebben het er in de DiscussieDonderdag wel vaker over: hoe fijn zou het zijn als je gewoon weer zoals vroeger een losse batterij in je telefoon had die je dan gewoon zelf kon vervangen? De EU werkt wel aan wet- en regelgeving die het makkelijker moet maken om batterijen te vervangen, maar misschien moet dat alsnog door een officiële reparateur gebeuren. In deze AW Poll vragen we ons af of jij wel eens de batterij van telefoon hebt vervangen.

Batterij vervangen

Het is waarschijnlijk een van de meest voorkomende problemen die we met moderne telefoons hebben: de batterij. Hij gaat snel leeg, en zeker als hij slijt dan wordt dat alleen maar erger. Het zou wonderen doen voor de duurzaamheid van een telefoon als je er wat langer mee kon doen. Dat kan straks hopelijk, als het Europese recht tot reparatie erdoorheen is. Tot die tijd is het nog een worsteling om de batterij te vervangen: het is bijna onmogelijk. Je wipt een toestel niet even weer open zoals je vroeger wel deed. Het voordeel is dat het apparaat hierdoor waterdicht is, maar het nadeel is waarschijnlijk wel wat groter dan dat, namelijk dat je je toestel toch sneller dreigt weg te doen.

Gerelateerde artikelen

AW Poll

We kijken even terug naar vroeger, of misschien is het je op de een of andere manier wel in recente tijden gelukt. Heb jij wel eens een batterij vervangen van een telefoon? Deel jouw ervaringen in deze editie van de AW Poll, met dank aan Cyclon voor het goede idee.

Heb jij de batterij van een telefoon wel eens vervangen?


We zijn ook erg benieuwd hoe lang je dan met je telefoon hebt gedaan tot je de batterij liet vervangen, en ook hoe lang je er daarna nog mee deed. Als je dat tenminste nog weet natuurlijk..

Zondag delen we met je wat de uitkomst van ons lezersonderzoek is. Alvast dank voor het meedoen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *