Android

Google wil graag je feedback over de Home-app: via Reddit

Google heeft gevraagd om feedback op de Home-app. Het doet dat niet via de eigen website of een formulier, het doet dat door een AMA te openen op Reddit: een Ask Me Anything. Geen slecht idee: Reddit staat in de top 10 meest bezochte websites, en mensen kunnen bepaalde reacties omhoog stemmen, zodat snel duidelijk wordt wat veel mensen willen.

Google Home-app

Google geeft aan: “Eerder dit jaar hebben we ook een update gedeeld over de nieuwe Google Home-app, en sindsdien hebben we de nieuwe versie van de app voor iedereen beschikbaar gemaakt.” Het laat weten dat het feedback van gebruikers belangrijk vindt en dat dit ook heeft geholpen bij het verbeteren van functies, zoals:

  • De mogelijkheid om je favorieten te herschikken, zodat je de volgorde van je favorieten kunt bewerken en wijzigen.
  • Livestreams van je camera’s op het tabblad Favorieten
  • Een nuttiger Activiteitentabblad – waar je chronologische gebeurtenissen van je apparaat en camerageschiedenis vindt
  • Een nieuw Postvak In waar je actiemeldingen ontvangt zodat je geen belangrijke updates mist
  • Een verbeterd gedeelte voor je meldingsvoorkeuren in het tabblad Instellingen
  • Beter verticaal scrollen in je cameragebeurtenissen met gebeurtenislabels georganiseerd op type, zoals persoon, pakket, voertuig of activiteit.

Geef je commentaar op Reddit

Google schrijft: “We hebben hard gewerkt aan de introductie van het nieuwe startpaneel voor Pixel-apparaten, een geoptimaliseerde Home-app-ervaring voor grotere schermen, waaronder de nieuwe Pixel Tablet, een groot aantal nieuwe mogelijkheden in de Google Home-app en een nieuwe scripteditor op Google Home voor het web voor onze meer geavanceerde gebruikers. De bijgewerkte Google Home-app voor Wear OS is algemeen beschikbaar met previews van camerameldingen en we hebben de ondersteuning voor de eerste generatie Nest Cam Indoor uitgebreid in Public Preview van de Google Home-app.”

Hoe blij Google ook is met de vooruitgang, het kan natuurlijk altijd beter. Daarom is het zo’n Ask Me Anything gestart, waarin mensen open en bloot feedback kunnen geven op alles Google Home. Je kunt met nieuwe functies komen, verbeteringen voor huidige functies, enzovoort. Op dinsdag 10 oktober komt Google terug op de verbeterpunten met leden van hun Productteam, Engineeringteam en Designteam en wordt er direct op de posts gereageerd.

Gerelateerde artikelen

Google Home

De Google Home-app is een verzamelplek voor het instellen, beheren en bedienen van hardware als de Google Home, Chromecast en Chromecast Audio. Maar de app kan ook a ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *