Android

Google Klok app krijgt update met 4 verbeteringen

Google rolt een nieuwe update uit voor de Google Klok app. De applicatie wordt bijgewerkt met nieuwe functies en verbeteringen, waarbij het gaat om vier nieuwe functies. Wat zijn deze nieuwe features die Google heeft bedacht?

Google Klok app wordt bijgewerkt

Een nieuwe update wordt uitgerold voor de Google Klok app. De applicatie kan gebruikt worden voor de tijdzones, het instellen van een timer en natuurlijk het zetten van een wekker. Toch kan er het nodige verbeterd worden aan de applicatie, zo moet Google gedacht hebben. Onder andere is gewerkt aan een nieuwe weersvoorspelling-schakelaar, bij het instellen van een alarm. Ook is er synchronisatie met de Pixel Watch en zijn er meer verbeteringen.

De verbeteringen die Google uitrolt naar de app, zetten we hieronder op een rijtje.

  • Een nieuwe “weersvoorspelling”-schakelaar bij het instellen van een alarm. Wanneer het alarm is uitgeschakeld, toont de Klok-app u de weersvoorspelling voor de dag.
  • Een nieuwe “alarmsynchronisatie” -optie in de instellingen. Met deze functie worden alarmen gesynchroniseerd tussen uw telefoon en uw Pixel Watch. Dit werkt op de Pixel Watch 2 met Wear OS 4 en op de eerste generatie Pixel Watch met Wear OS 3 nadat u de Google Clock-app op het horloge hebt bijgewerkt.
  • Een nieuw item “temperatuureenheden wijzigen” als je de eerder genoemde functie “lokaal weer op klok” hebt ingesteld. Hiermee wordt de nieuwe regionale voorkeurenpagina van Android 14 geopend.
  • De thuisklok op het tabblad Klok is nu gecentreerd.

Klok
Klok

Via Telegram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *