Android

Google brengt Agenda-app uit voor Wear OS

Ben je in het bezit van een smartwatch met Wear OS, dan kun je vanaf nu de Google Agenda app downloaden voor op je smartwatch. Eerder werd de Gmail app al uitgerold voor de smartwatch.

Google Agenda voor Wear OS

Een nieuwe applicatie van Google is uitgebracht voor Wear OS, het smartwatchplatform van Google. De fabrikant bracht van de week al de Gmail app voor Wear OS uit, nu kun je dus ook je agenda-items direct terugvinden in de kalender-app voor Wear OS.

Foto via 9to5Google

De nieuwe Google Agenda app van het bedrijf werkt op smartwatches met Wear OS 3.5 en hoger. In de app heb je toegang tot je komende afspraken, waarbij je ook aanvullende informatie terug kunt vinden zoals de locatie, uitgenodigde gasten en notities bij kalender-afspraken.

Google laat je ook aan- en afmelden voor binnengekomen uitnodigingen, en je kunt ook je Google Tasks taken raadplegen. Er zijn ook twee tegels van Google Agenda, die je kunt gebruiken tijdens het swipen door de ‘homescreens’. Vanuit de opties kun je een agenda-item openen op de telefoon of de gebeurtenissen verwijderen.

Google Agenda
Google Agenda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *