Android

Gifkikker, érg groen, steekt lekker af: WhatsApp is groener

Terwijl het buiten alleen maar grauwer wordt, maakt WhatsApp het goed met wat meer groen in ons leven. Althans, niet iedereen kan het evenzeer waarderen. Op onze redactie zijn de reacties op de nieuwe kleur groen binnen de messenger-app gemengd. Laura vindt het lekker afsteken tegen de donkere modus, terwijl Jelle het iets té gifkikker vindt. Dim, die het kleurtje ontdekte, vindt het op zijn beurt wel érg groen. Wat vind jij?

WhatsApp nog groener

WhatsApp is veel in het nieuws deze week. Zo is het de bedoeling dat je straks op WhatsApp makkelijker van account kunt wisselen. Of tenminste, veel mensen kunnen dat zelfs al. Erg handig, want op die manier kun je bijvoorbeeld een bedrijfsnummer op meerdere telefoons gebruiken. Ook werd deze week bekend dat er wordt getest om spraakberichten te laten verdwijnen nadat je ze hebt beluisterd.

Veel vernieuwing dus, maar er is nu iets bijgekomen. Groen is wat anders groen geworden, waardoor het kleurtje er lekker uitspringt. Je ziet het bijvoorbeeld aan de knop waarmee je een nieuw gesprek start, maar ook bij de meldingen dat er nieuwe berichten in een bepaald gesprek zijn binnengekomen. Het kan zijn dat dit alleen in de bèta zit, want daarin hebben wij het gespot. Het lijkt erop dat het niet direct naar iedereen wordt uitgerold (niet alle redacteurs hebben het nog). In dat geval is het gras dus groener bij de buren…

Gerelateerde artikelen

Kanalen

Natuurlijk zien we ook op WhatsApp dat Kanalen erg in trek zijn. Over deze nieuwe functie hebben wij straks ook nog nieuws te vertellen, dus houd Androidworld in de gaten. Het lijkt zelfs alsof meer mensen de Stories-functionaliteit van WhatsApp aan het ontdekken zijn: meer mensen delen daar wat ze dagelijks allemaal meemaken. Of gewoon leuke memes: het blijft een soort social media natuurlijk.

Wat vind jij van de nieuwe groene kleur? Laat het nu achter in de comments hieronder.

WhatsApp Messenger

WhatsApp Messenger

WhatsApp is de ongekend populaire chat-dienst die onder andere beschikbaar is voor Android, maar ook voor andere platformen zoals iOS. Met deze app kun je berichten ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *