Android

Gelekte foto’s tonen tóch nog een extra iPhone 15 kleur 

Dankzij verschillende geruchten weten we al in welke kleuren de nieuwe iPhone gaat verschijnen. Maar stiekem is er nóg een extra kleur van de iPhone 15 gelekt.

Lees verder na de advertentie.

Een paar weken voordat de iPhone 15 verschijnt, komen er steeds meer geruchten over de verschillende kleuren. Onlangs hebben we alle kleuren van de iPhone 15 al op een rij gezet, maar dat komt schijnbaar toch nog een kleur bij.

X-gebruiker @MajinBuOfficial zegt dat de iPhone 15 en iPhone 15 Plus ook in een nieuwe, lichtgroene kleur gaan komen. Neem dit bericht wel met een korreltje zout, maar Majin Bu heeft al vaker geruchten naar buiten gebracht die regelmatig toch waar bleken te zijn.

Hij zegt verder dat de kleur veel lijkt op de groene tint van de iPhone 12 en de iPhone 12 mini. Jammer genoeg was hij nog niet zeker of deze iPhone 15-kleur ook meteen beschikbaar zou zijn tijdens de release.

Het zou ook heel goed de nieuwe kleur voor ergens in de lente van 2024 kunnen worden. Apple brengt namelijk altijd een extra kleur uit, zo’n zes maanden na de release. Denk bijvoorbeeld aan de gele iPhone 14 of de groene iPhone 13.

Overige kleuren van de iPhone 15

Op gelekte foto’s zijn de nieuwe oplaadkabels van de iPhone 15 te zien en die hebben nu voor het eerst allemaal een kleurtje. Als we dus naar de kabels kijken weten we nu al alle kleuren van de iPhone 15 (Plus). Dat zijn: middernacht (zwart), sterrenlicht (wit), geel, blauw, oranje of roze.

iphone 15 pro max alle kleuren

Voor de Pro-modellen heeft Apple meestal vier kleuren in de line-up. Dit jaar krijgen de iPhones een nieuwe titanium frame, in plaats van een stalen rand. De kleuren van de Pro-modellen zijn dan: donkerblauw, zilvergrijs, zwart en titanium.

Meer iPhone 15-nieuws

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *