Android

Flitsmeister Pro laat nu ook de brandstofprijzen zien

Heel leuk is het de laatste tijd niet, om langs een benzinestation te rijden en te zien hoeveel brandstof inmiddels kost. Maar dat maakt het ook juist nu de beste tijd om prijzen te vergelijken. Misschien is het tankstation westelijk van je wijk wel veel goedkoper dan dat in het noorden. Het omrijden waard? Flitsmeister Pro introduceert nu de mogelijkheid om brandstofprijzen in de app te zien.

Flitsmeister Pro

Naast dat per tankstation wordt weergegeven hoeveel de brandstof voor je auto of motor kost, kun je ook meteen naar het betreffende tankstation toe navigeren. Zo kun je goedkoper tanken en hoef je niet de Flitsmeister-app uit. Je kunt natuurlijk al langer in bijvoorbeeld Google Maps zien hoe groot de financiële schade bij tanken is, maar als je graag Flitsmeister gebruikt, dan moest je daar dus eerst voor wisselen tussen apps. Dat hoeft nu niet meer.

Flitsmeister Pro heeft sinds een half jaar ook een ander handige, nieuwe mogelijkheid: je kunt navigeren naar agenda-items en contacten. Als je een bepaalde bestemming zoekt, dan zie je daar meteen je contacten en agenda-afspraken. Je hebt ook voor deze functie het Flitsmeister Pro-abonnement nodig, dat 1,99 euro per maand kost. Het is ook zeven dagen gratis uit te proberen, als je er nog geen ervaring mee hebt.

Gerelateerde artikelen

Zien wat brandstof kost

Nogmaals, het kunnen zien wat brandstof kost is niet leuk, maar wel makkelijk. Flitsmeister Pro doet wat dat betreft dus een Belastingdienstje. Het blijft heftig om de brandstofprijzen te zien opklimmen, maar nu is het daarom juist heel handig om in één keer overzichtelijk te hebben wat je aan de pomp kwijt bent.

Op de screenshots door dit artikel heen kun je zien hoe dat eruitziet. Uiteraard worden de prijzen regelmatig geüpdatet, zoals tankstations ze zelf ook veelvuldig van een update voorzien.

Rij veilig, en hopelijk, hierdoor ook wat goedkoper.

Gebruik jij Flitsmeister Pro, of is er een andere app die je voor het checken van de branstofprijzen gebruikt? Laat het nu achter in de reacties.

Flitsmeister

Flitsmeister

Flitsmeister is een essentiële app voor iedereen die vaak onderweg is. Deze krachtige app combineert navigatie, real-time verkeersinformatie en snelheidswaarschuwin ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *