Android

Even kunst kijken: Google lanceert nieuwe Superfans-achtergronden

Natuurlijk kun je een leuke foto van je hamster of een achtergrond van een app gebruiken, maar sommige mensen zijn zo idolaat van hun nieuwe Pixel, dat ze graag de Superfan-achtergronden van Google willen gebruiken. Dat kan nu ook voor de Pixel 8 (niet dat dat uitmaakt, maar toch), want de nieuwe varianten ter ere van die telefoonlancering zijn online gezet.

Superfan-achtergronden

Maar goed, ook als je niet direct geneigd bent om ze als achtergrond te gebruiken is het toch leuk om even kunst te kijken. Het thema van deze collectie is ‘Made by Googlers just for you’ en de kunststukken zijn dan ook gemaakt door de industrieel designers van Google. Linda Jiang maakte het onderstaande kunstwerk waarin je de roze kleur van Pixel 8 terugziet in een aantal prachtige klaprozen in aquarel gemaakt (en direct in de natuur).

Hazel wordt vertegenwoordigd door een foto gemaakt met de Pixel 7 Pro, van de zon die door de bomen schijnt en zo een groen tapijt dat op water lijkt te zweven toont. Rachael Roberts maakte deze foto.

Hazel

Jess Ng is een echte waterrat en hij is dan ook vooral dol op de baaiblauwe Pixel. Hij maakte een schildering die blauw schreeuwt, maar waarin je ook meerdere dingen kunt zien. Zijn het bloemen, wolken, is het water?

bay

Het laatste werk is van Yeongkeun Jeong, een industrieel designer die er een hobby in keramiek op na houdt. Ruwe materialen, vlekken: hij gebruikt vanalles en maakte 30 testtegels die zo zijn gefotografeerd dat ze net kunst zijn.

tegels

Pixel-wallpapers

Download hier de volledige varianten van de achtergronden, zodat je ze nog beter kunt bekijken.

Je kunt een nieuwe achtergrond heel makkelijk instellen vanuit de Instellingen van je telefoon of de fotogalerij. Je kunt daarbij kiezen of je een achtergrond op je homescherm zet of je vergrendelscherm.

Heb jij wel eens zo’n Superfan-wallpaper gebruikt? Laat het nu achter in de reacties.

Gerelateerde artikelen

Google Pixel 8 kopen

Dit toestel draait op de Tensor 3-chipset en heeft een 6,7 inch beeldscherm. Het werkgeheugen is 8 GB en het intern geheugen is 128 GB / 256 GB. Alle camera’s op dit toestel zijn verbeterd en hebben een integratie van generatieve AI voor de beste resultaten.

€ 799

Winkelen op:

Odido

Belsimpel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *