Android

dit is wat we weten

We schreven dit weekend al dat OnePlus India een ‘Go’-variant van de OnePlus Pad aan het teasen was, maar nu worden er steeds meer details bekend rondom het apparaat. Zo ziet de OnePlus Pad Go eruit.

Vorige week verscheen de cryptische teaser, waarbij onder andere die slogan stond: All Play All Day (de hele dag door spelen) en zagen we ook meer van het design van het apparaat. Plus, wat extra informatie. Zo zien we dat het apparaat uitkomt in een lichtgroene kleur en dat het tweekleurig is. Een mooi uiterlijk wel, dat we niet heel vaak zien bij tablets. Qua kleur dan, want verder lijkt de gadget vooral heel erg op zijn grote zus, de OnePlus Pad. De randen blijven hetzelfde en meer ontwerpkeuzes blijven hetzelfde.

2,4K scherm

Tegen Digital Trends zegt OnePlus dat het apparaat een 2,4K scherm krijgt en dat is net even wat minder goed dan het 2,8K-paneel dat op de gewone OnePlus Pad zit. Of de fijne verversingssnelheid van 144Hz in tact blijft, dat is onbekend. Wel onthulde OnePlus alvast dat het scherm TÜV Rheinland-certificering heeft voor de ogen en dat Dolby Atmos aanwezig is om het geluid uit de speakers beter te laten klinken.

Het Indiase OnePlus-account geeft het niet aan, maar Digital Trends doet dat wel: het apparaat zou op 6 oktober worden onthuld. Het is echter nog steeds de grote vraag of de tablet wel wereldwijd verschijnt, of dat het toch alleen aan India is. Als Digital Trends erover schrijft, dan hopen we van niet, maar helemaal zeker weten we het nog niet.

We hebben eerst op 4 oktober nog de aankondigingsavond van Google, dus die komt nog even voor OnePlus uit. Het is wel waarschijnlijk dat het apparaat van het Chinese gadgetbedrijf niet lang na de onthulling uitkomt: dat is mooi op tijd voor het feestdagenseizoen.

Gerelateerde artikelen

OnePlus Pad kopen

Deze tablet heeft een mooi LCD-paneel met een verversingssnelheid van 144 Hz. het design is luxe. De processor zorgt dat zijn prestaties snel zijn en de flinke accu kan ook nog eens snel kan opgeladen worden.

€ 479

Winkelen op:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *