Android

Deze iPhones zijn straks niet meer te koop (iPhone-nieuws #36)

Vanaf volgende week zijn vier iPhones een stuk moeilijker te krijgen en je moet de iPhone 15 Pro Max zo snel mogelijk halen. Dit en meer lees je in het belangrijkste Apple- en iPhone-nieuws van deze week!

Lees verder na de advertentie.

Helaas: deze vier iPhones zijn volgende week niet meer te koop

Volgende week presenteert Apple eindelijk de iPhone 15. De lancering van een reeks nieuwe iPhones betekent helaas ook het einde van een aantal oudere toestellen. Deze iPhones verdwijnen dan uit het assortiment. Wij vertellen je welke iPhones er na de lancering van de iPhone 15 niet meer te koop zijn bij Apple.

Deze iPhones verdwijnen

Gadget laat iedereen een iPhone hacken (en is gewoon te koop bij Bol.com)

iphone gehackt

Er is een gadget in omloop, dat gebruikt wordt om iPhones te hacken. Het apparaat verstoort je iPhone zelfs zo erg, dat je telefoon vrijwel onbruikbaar wordt. En het bizarre: je kunt het apparaat gewoon kopen op Bol.com. Wij vertellen hoe je jouw iPhone beschermt tegen de gadget!

Zo is je iPhone wél veilig

Koop de iPhone 15 Pro Max zo snel mogelijk: dit is waarom

iPhone 15 Pro Max voorraad

Ben je van plan om de iPhone 15 Pro Max te kopen? Door productieproblemen met de telefoon is de voorraad waarschijnlijk beperkt bij de release. Hierdoor kunnen de levertijden snel oplopen. Wees er daarom zo snel mogelijk bij, zodat je zeker weet dat je de telefoon op tijd in huis hebt!

Beperkte voorraad van de iPhone 15 Pro Max?

Apple lanceert binnenkort maar liefst zes grote updates (op één dag)

apple updates

Naast de iPhone 15 lanceert Apple binnenkort ook een reeks nieuwe software-updates. Doorgaans komen deze updates verspreid over een periode, maar dit jaar verschijnen ze naar verluidt op dezelfde dag. Hierdoor kun je maar liefst zes verschillende apparaten van Apple op één dag updaten! Deze updates kun je verwachten.

Updaten maar!

Deze Apple-producten verschijnen direct na het iPhone-event

iPhone 15 event

Apple’s jaarlijkse najaarsevent staat weer voor de deur! De gebruikelijke verwachtingen zijn er: een nieuwe iPhone en Apple Watch. Maar er is iets bijzonders dit jaar.

Er zijn sterke aanwijzingen dat sommige nieuwe producten direct na de keynote in de winkels kunnen liggen! Maar waarop kun je je dan verheugen? 

iPhoned praat je bij

iPhone 15: wordt het nu een Pro Max of Ultra?

iPhone 15 concept

De geruchtenmolen draait op volle toeren en het Wonderlust-event van Apple komt steeds dichterbij. Er komen dit jaar wederom vier iPhone 15-modellen (net als vorig jaar), maar er is er nog één groot vraagteken. Wordt het een iPhone 15 Pro Max of toch een iPhone 15 Ultra?

Gaat Apple voor Pro Max of Ultra?

Activeer deze Apple Watch-functie voor je volgende vliegreis

Apple Watch vliegen

Ga je binnenkort op vakantie? Dan moet je tijdens je vlucht alleen de vliegtuigmodus aanzetten op je Apple Watch. Tenminste, dat is wat veel mensen denken. Je kunt namelijk beter een andere functie op je Apple Watch inschakelen tijdens je vliegreis: de energiebesparingsmodus is véél efficiënter!

Dit is waarom

AirPods Pro met usb-c in aantocht: wat is er nieuw?

AirPods usb c

Als je van plan bent om nieuwe AirPods te kopen, kun je beter nog even wachten. Apple heeft namelijk officieel een nieuw evenement aangekondigd, waarbij óók nieuwe AirPods Pro met usb-c verschijnen. Wat verandert er nog bij de nieuwe oortjes?

Wat is er nieuw bij de AirPods Pro?

Meer iPhone-nieuws

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *