Android

De goedkoopste iPhone aanbiedingen van week 53

Wekelijks lichten we de goedkoopste (refurbished) iPhone-aanbiedingen uit. Het aanbod is groot en door alle deals is het lastig te bepalen waar je voor moet gaan. Met deze tips vind je de goedkoopste iPhone!

Lees verder na de advertentie.

De goedkoopste iPhone aanbiedingen op een rij

Ben je op zoek naar de goedkoopste iPhone? In dit wekelijkse overzicht zetten we de beste aanbiedingen per iPhone-model op een rijtje. Tik simpelweg op een van onderstaande links om direct naar de vergelijker te gaan. Hierin kun je filteren op kleur, geheugencapaciteit en bijvoorbeeld tussen een los toestel, of eentje met abonnement. Ook zijn steeds meer iPhones refurbished verkrijgbaar. Hiermee ben je extra voordelig uit.

Goedkoopste iPhone 12 deals

Het gat tussen de ‘normale’ iPhone en Pro-versies is in 2020 kleiner dan ooit. Het instapmodel, de iPhone 12, heeft namelijk eindelijk een oled-scherm, is net zo krachtig als zijn duurdere broer, beschikt over een nieuw design en kan dankzij 5G-ondersteuning nog jaren vooruit. Alleen wanneer je veel met fotografie in de weer bent is de iPhone 12 Pro (Max) het overwegen waard. Lees verder in onze iPhone 12 review over hét Apple-toestel van 2020.

Een losse iPhone 12 start bij 909 euro en je kunt kiezen uit vijf kleuren: donkerblauw, mintgroen, rood, wit en zwart. Bij een iPhone 12 met abonnement betaal je het forse aankoopbedrag in maandelijkse termijnen af. De levertijden lopen momenteel wel af, maar je moet waarschijnlijk alsnog wel een paar weken wachten.

iPhone 12

Welke iPhone 12 wil je?

iPhone 12 met abonnement

Toestel eenmalig € 0,00

€ 38,50 p/m Abo: € 15,00 p/m Toestel: € 23,50 p/m

Sim only nodig?

Goedkoopste iPhone 12 Pro deals

Wil je het beste van het beste en ben je niet bang om de portemonnee te trekken? Dan moet je bij de iPhone 12 Pro zijn. Dit toestel is in alles identiek aan de iPhone 12, maar heeft wel een extra camera en heuse LiDAR-scanner. Deze kennen we van de iPad Pro en zorgt ervoor dat portretfoto’s veel beter uit de verf komen. De Pro-iPhone van 2020 is daarmee dé keuze voor fotografen en videomakers. Lees ook onze iPhone 12 Pro-review over de beste iPhone van 2020.

Je bestelt een losse iPhone 12 Pro vanaf 1159 euro en je kunt kiezen uit vier kleuren: goud, grafiet, oceaanblauw en zilver. Een iPhone 12 Pro met abonnement is bij alle bekende verkooppunten verkrijgbaar, maar let wel op de levertijden.

iPhone 12 Pro

Apple iPhone 12 Pro

Welke iPhone 12 Pro wil je?

iPhone 12 Pro met abonnement

Toestel eenmalig € 225,00

€ 45,00 p/m Abo: € 10,00 p/m Toestel: € 35,00 p/m

Sim only nodig?

Goedkoopste iPhone 12 Pro Max deals

Wil je een grote iPhone? Dan moet je voor de 12 Pro Max gaan. Dit toestel heeft namelijk het grootste iPhone-schermformaat ooit: 6,7 inch. Dat is 0,2 inch groter dan zijn voorganger. Dat is knap, want qua afmetingen is de iPhone 12 Pro Max ongeveer net zo groot. Verder is de grootste iPhone ooit grotendeels hetzelfde als de reguliere 12 Pro, maar trekt ‘ie wel aan het langste eind als het op camerakwaliteit aankomt.

Via onderstaande prijsvergelijker vind je de beste deal voor een losse iPhone 12 Pro Max of iPhone 12 Pro Max met abonnement.

iPhone 12 Pro Max

Apple iPhone 12 Pro Max

Welke iPhone 12 Pro Max wil je?

iPhone 12 Pro Max met abonnement

Toestel eenmalig € 0,00

€ 50,50 p/m Abo: € 17,00 p/m Toestel: € 33,50 p/m

Sim only nodig?

Goedkoopste iPhone 12 mini deals

Ben je gek op de iPhone 12, maar vind je ‘m net iets te groot? Dan is de iPhone 12 mini hét toestel voor jou. Deze kan alles wat zijn grotere broer kan, maar dan in een compacter jasje. De meeste mensen kunnen de iPhone 12 mini dan ook met één hand besturen. Afgezien van het 5,4 inch-scherm is het toestel identiek (en dus net zo krachtig) als de reguliere iPhone 12, die een 6,1 inch-paneel heeft.

Check de prijsvergelijker om een losse iPhone 12 mini of iPhone 12 mini met abonnement op de kop te tikken.

iPhone 12 mini

Apple iPhone 12 mini

Welke iPhone 12 mini wil je?

iPhone 12 mini met abonnement

Toestel eenmalig € 0,00

€ 36,00 p/m Abo: € 15,00 p/m Toestel: € 21,00 p/m

Sim only nodig?

Goedkoopste iPhone 11 deals

Is de iPhone 12 net iets té aan de prijs voor jou? Neem dan eens een kijkje bij zijn voorganger, de iPhone 11. Deze is dankzij de introductie van de iPhone 12 flink in prijs gezakt, maar kan nog steeds jaren mee. Hij is namelijk niet alleen vriendelijk geprijsd, maar heeft ook uitstekende hardware, een aangename accuduur en ongeveer dezelfde camera’s als zijn opvolger. In onze iPhone 11 review leggen we je alles uit over dé Apple-telefoon van 2019.

Een scherpe aanbieding voor een losse iPhone 11 of iPhone 11 met abonnement vind je via onze prijsvergelijker.

iPhone 11

Apple iPhone 11

Welke iPhone 11 wil je?

iPhone 11 met abonnement

Toestel eenmalig € 0,00

€ 28,00 p/m Abo: € 8,00 p/m Toestel: € 20,00 p/m

Sim only nodig?

Goedkoopste iPhone 11 Pro deals

Kan de LiDAR-scanner van de iPhone 12 Pro je niet interesseren en stap je de komende jaren nog niet over naar 5G? Dan is de iPhone 11 Pro absoluut het overwegen waard. De beste Apple-smartphone van 2019 heeft namelijk een uitstekende cameramodule (bestaande uit drie lenzen), razendsnelle hardware en een oled-scherm. In onze iPhone 11 Pro review lees je alles over de plus- en minpunten van de beste Apple-telefoon van 2019.

Wil je meer weten over een iPhone 11 Pro abonnement? Of zoek je een losse iPhone 11 Pro? Bekijk dan onze prijsvergelijker waarin je zelf kunt filteren op de dingen die jij belangrijk vindt.

iPhone 11 Pro

Apple iPhone 11 Pro

Welke iPhone 11 Pro wil je?

iPhone 11 Pro met abonnement

Toestel eenmalig € 0,00

€ 43,00 p/m Abo: € 8,00 p/m Toestel: € 35,00 p/m

Sim only nodig?

Goedkoopste iPhone 11 Pro Max deals

De iPhone 11 Pro Max is net als de iPhone 11 Pro bedoeld voor veeleisende gebruikers die op zoek zijn naar het beste van het beste. De toestellen hebben dezelfde functies en specificaties, op het scherm en de accu na. De 11 Pro Max is met zijn 6,5 inch-display namelijk een slag groter dan de 11 Pro, die op 5,8-inch blijft steken. Een groter scherm verbruikt meer accu en daarom heeft de Pro een fors grotere accu.

Een losse iPhone 11 Pro Max is verkrijgbaar bij verschillende webshops. Ben je op zoek naar meer informatie, dan kun je terecht in onze iPhone 11 Pro Max abonnement vergelijker. Dat geeft je ook de optie om bijvoorbeeld te filteren op levertijd of een specifieke kleur.

iPhone 11 Pro Max

Apple iPhone 11 Pro Max

Welke iPhone 11 Pro Max wil je?

iPhone 11 Pro Max met abonnement

Toestel eenmalig € 12,00

€ 49,50 p/m Abo: € 15,00 p/m Toestel: € 34,50 p/m

Sim only nodig?

Goedkoopste iPhone SE 2020 deals

De power van de iPhone 11, maar dan een stuk betaalbaarder. De iPhone SE 2020 heeft een schappelijke prijs, uitstekende specificaties en een compact formaat. Het kersverse toestel heeft het uiterlijk van een iPhone 8 -inclusief thuisknop- maar is onder de motorkap flink onder handen genomen. Dankzij de A13-processor, die we kennen van de iPhone 11-toestellen, is de vernieuwde SE namelijk razendsnel. Bovendien kun je nog jaren op iOS-updates rekenen.

Een losse iPhone SE 2020 heeft momenteel een adviesprijs van 489 euro, maar is goedkoper op de kop te tikken. Een iPhone SE 2020 met abonnement is verkrijgbaar bij alle providers. Je kunt kiezen uit drie kleuren: rood, wit en zwart. Check onderstaande prijsvergelijker voor actuele aanbiedingen.

iPhone SE

Apple iPhone SE

Welke iPhone SE wil je?

Sim only nodig?

Goedkoopste iPhone XR deals

De iPhone XR was bij introductie al goed betaalbaar, maar is tegenwoordig nog goedkoper. Het toestel heeft iets minder krachtige specificaties dan de iPhone XS, maar kan nog steeds zonder problemen meekomen. Sterker nog, het toestel draait moeiteloos moderne games. Ook de lange accuduur is fijn. Check onze iPhone XR-review voor een uitgebreide bespreking.

In de iPhone XR abonnement vergelijker vind je alle filters, modellen en providers. Ook hebben we een vergelijker voor een losse iPhone XR, of een refurbished iPhone XR.

iPhone XR

Apple iPhone XR

Welke iPhone XR wil je?

iPhone XR met abonnement

Toestel eenmalig € 0,00

€ 27,00 p/m Abo: € 7,00 p/m Toestel: € 20,00 p/m

Sim only nodig?

Goedkoopste iPhone XS deals

De iPhone XS is het Apple-topmodel van 2018. Bij uitkomst was hij behoorlijk aan de prijs, maar tegenwoordig haal je ‘m voor iets meer dan 500 euro al in huis. Het toestel kan nog steeds uitstekende meekomen, maar is wat ons betreft anno 2020 niet meer per se de beste koop. Waarom? Dat lees je in onze geüpdatete iPhone XS review.

In de iPhone XS abonnement vergelijker vind je alle filters, modellen en providers. Ook hebben we een vergelijker voor een losse iPhone XS, of een refurbished iPhone XS.

iPhone XS

Apple iPhone XS

Welke iPhone XS wil je?

iPhone XS met abonnement

Toestel eenmalig € 0,00

€ 26,00 p/m Abo: € 7,00 p/m Toestel: € 19,00 p/m

Sim only nodig?

Goedkoopste iPhone XS Max deals

De iPhone XS Max is de grotere variant van de iPhone XS. Het display meet 6,5-inch. De gewone XS is een slag kleiner en meet 5,8-inch. Dit is dan ook het enige verschil met de XS; de toestellen hebben dezelfde hardware, camera’s en design. Wel heeft de XS Max een iets grotere accu, maar dat is gezien het scherm logisch.

In de prijsvergelijker vind je scherpe aanbiedingen voor een losse iPhone XS Max, of een iPhone XS Max met abonnement. Een refurbished iPhone XS Max is overigens flink goedkoper dan een compleet nieuw exemplaar.

iPhone XS Max

Apple iPhone XS Max

Welke iPhone XS Max wil je?

iPhone XS Max met abonnement

Toestel eenmalig € 0,00

€ 40,00 p/m Abo: € 8,00 p/m Toestel: € 32,00 p/m

Sim only nodig?

Goedkoopste iPhone X deals

De iPhone X werd tegelijk met de iPhone 8 en 8 Plus aangekondigd. De iPhone X was de meest spectaculaire iPhone in jaren, maar is ingehaald door de iPhone XS en iPhone 11. In onze bijgewerkte iPhone X-review raden we het toestel daarom vooral aan wanneer je een goedkoop refurbished-exemplaar op de kop kan tikken. Ook wanneer je een beperkt budget hebt en niet per se het nieuwste van het nieuwste wil kan het toestel nog jaren mee.

Via de prijsvergelijker vind je de beste deals voor een losse iPhone X, of een iPhone X met abonnement. Een refurbished iPhone X is nog voordeliger.

iPhone X

Apple iPhone X

Welke iPhone X wil je?

Sim only nodig?

Goedkoopste iPhone 8 deals

De iPhone 8 werd in 2017 uitgebracht en is anno nu niet meer zo modern en veelzijdig als nieuwere modellen, maar nog steeds een prima koop. Hij krijgt nog zeker twee jaar updates, kan alle moderne apps en games aan en is een stuk compacter dan nieuwere modellen. Wel is de camera behoorlijk beperkt. Als je slechts sporadisch een foto maakt, merk je hier weinig van. Meer weten over ons aankoopadvies? Check dan de bijgewerkte iPhone 8 review. Dankzij de komst van de iPhone SE 2020 is de iPhone 8 bij Apple uit het assortiment gehaald. Andere webshops verkopen hun restvoorraden nog.

Wil je een losse iPh0ne 8 kopen, of zoek je een iPhone 8 met abonnement? Check dan de prijsvergelijker. Als je nog wat geld wil besparen kun je ook voor een refurbished iPhone 8 gaan.

iPhone 8

Apple iPhone 8

Welke iPhone 8 wil je?

iPhone 8 met abonnement

Toestel eenmalig € 0,00

€ 19,50 p/m Abo: € 7,00 p/m Toestel: € 12,50 p/m

Sim only nodig?

Goedkoopste iPhone 8 Plus deals

De iPhone 8 Plus is de grotere variant van de iPhone 8 en heeft net iets betere specificaties. De dubbele camera maakt bijvoorbeeld betere foto’s dan het instapmodel. Verder trekt het toestel gelijk op de gewone iPhone 8. Check onze bijgewerkte iPhone 8 Plus review voor een overzicht van min- en pluspunten.

Check onderstaande vergelijker voor de beste deals voor een losse iPhone 8 Plus, of een iPhone 8 Plus met abonnement. Een refurbished iPhone 8 Plus geniet onze voorkeur, omdat deze helemaal goed betaalbaar is.

iPhone 8 Plus

Apple iPhone 8 Plus

Welke iPhone 8 Plus wil je?

iPhone 8 Plus met abonnement

Toestel eenmalig € 0,00

€ 28,00 p/m Abo: € 7,00 p/m Toestel: € 21,00 p/m

Sim only nodig?

Goedkoopste iPhone 7 deals

De iPhone 7 kwam uit in 2016 en is anno nu nog steeds een goede aankoop, met één grote kanttekening. Het toestel heeft waarschijnlijk zijn laatste software-update (naar iOS 14) gekregen. Hierna wordt het toestel mogelijk niet meer bijgewerkt. Indien je hier weinig problemen bij hebt is de aankoop te rechtvaardigen.

Een losse iPhone 7 haal je voor iets meer dan 200 euro al in huis. Een iPhone 7 met abonnement is bij sommige providers nog verkrijgbaar. Een refurbished iPhone 7 is helemaal goedkoop.

iPhone 7

Apple iPhone 7

Welke iPhone 7 wil je?

iPhone 7 met abonnement

Toestel eenmalig € 0,00

€ 14,50 p/m Abo: € 7,00 p/m Toestel: € 7,50 p/m

Sim only nodig?

Goedkoopste iPhone 7 Plus deals

De iPhone 7 Plus is de grotere variant van de iPhone 7, en had als eerste iPhone in de geschiedenis ook een dubbele cameralens. Net als bij de gewone iPhone 7 krijgt ook de 7 Plus nog maar één gegarandeerde versie-update. Gelukkig draait het toestel wel op iOS 14, de meest recente Apple-software.

Check de prijsvergelijker om goede deals te vinden voor een losse iPhone 7 Plus, of een iPhone 7 Plus met abonnement. Een refurbished iPhone 7 Plus heeft onze voorkeur, omdat deze nog betaalbaarder is.

iPhone 7 Plus

Apple iPhone 7 Plus

Welke iPhone 7 Plus wil je?

iPhone 7 Plus met abonnement

Toestel eenmalig € 0,00

€ 22,00 p/m Abo: € 7,00 p/m Toestel: € 15,00 p/m

Sim only nodig?

Goedkoopste iPhone SE deals

De iPhone SE werd op 21 maart 2016 geïntroduceerd en is inmiddels nog maar bij enkele webwinkels verkrijgbaar. Alle actuele prijzen staan hieronder. Uit onze bijgewerkte iPhone SE review blijkt ook wel waarom: de tijd begint te dringen voor het toestel. Wij raden je dan ook aan voor een ander model te kiezen.

Wil je een losse iPhone SE kopen, of zoek je een iPhone SE met abonnement? Check dan onderstaande prijsvergelijker. Ook helpen we je graag verder met een refurbished iPhone SE.

iPhone SE

Apple iPhone SE

Welke iPhone SE wil je?

Sim only nodig?

Goedkoopste iPhone 6S deals

Oud, maar vertrouwd. De iPhone 6S is inmiddels een oldtimer in de smartphonewereld, maar draait nog wel op iOS 14, de nieuwste Apple-software. De update naar iOS 15 pakt ‘ie waarschijnlijk niet mee. Wil je heel goedkoop kennismaken met de iPhone en deert het je niet dat het toestel verouderd en sloom aanvoelt? Dan kun je de iPhone 6S overwegen. Lees meer over het toestel in onze iPhone 6S review anno 2020.

Een losse iPhone 6S of iPhone 6S met abonnement vind je via onze prijsvergelijker. Ook kun je hier terecht voor een refurbished iPhone 6S.

iPhone 6S

Apple iPhone 6S

Welke iPhone 6S wil je?

iPhone 6S met abonnement

Toestel eenmalig € 0,00

€ 16,00 p/m Abo: € 10,00 p/m Toestel: € 6,00 p/m

Sim only nodig?

Goedkoopste iPhone 6S Plus deals

De iPhone 6S Plus draait net als zijn kleinere broertje op iOS 14, maar krijgt waarschijnlijk geen update naar iOS 15. Het toestel is dan ook slechts voor een beperkt groepje aan te raden.

Check onderstaande prijsvergelijker voor een losse iPhone 6S Plus. Een refurbished iPhone 6S Plus is tegenwoordig helemaal goed betaalbaar.

iPhone 6S Plus

Apple iPhone 6S Plus

Welke iPhone 6S Plus wil je?

iPhone 6S Plus met abonnement

Toestel eenmalig € 0,00

€ 19,50 p/m Abo: € 7,00 p/m Toestel: € 12,50 p/m

Sim only nodig?

Sim only abonnementen

Op iPhoned vind je ook de beste sim only abonnementen in onze prijsvergelijker. Daar hebben we de grootste sim only-aanbieders voor je verzamelt, zodat jij gemakkelijk kunt filteren op het abonnement waar jij naar op zoek bent.

Stel bijvoorbeeld in hoeveel belminuten en mb’s je nodig hebt, zodat je alleen de abonnementen te zien krijgt die voor jou relevant zijn. Heb je al een ander abonnement lopen, vergeet dan niet te kijken bij de ‘combinatievoordeelfilter’ om te zien of er een extra aanbieding voor jou beschikbaar is.

→ Vergelijk sim only abonnementen

Refurbished iPhone kopen

Wil jij een refurbished iPhone kopen? Dan kun je bij diverse partijen terecht. Het verschil tussen een refurbished en een tweedehands toestel is dat eerstgenoemde is gecontroleerd, schoongemaakt en gerepareerd en doorgaans wordt verkocht met twee jaar garantie. In onze vergelijker zijn deze opgeknapte iPhones opgedeeld in drie condities: zo goed als nieuw, licht gebruikt en zichtbaar gebruikt.

Wil je meer weten over refurbished? Check dan hier alles over refurbished met adviezen en tips voor het vinden van de beste refurbished deal. Onze vergelijker maakt bovendien onderscheid tussen toestellen die het Keurmerk Refurbished dragen. Dit keurmerk verzekert onder meer een garantie van twee jaar op alle onderdelen en een controle op meer dan 50 punten.

→ Vergelijk refurbished iPhones op keurmerk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *