Android

dat is Gran Turismo op Pathé Thuis (adv)

Menig gamer droomt ervan: een carrière te hebben in de gamewereld. Of eigenlijk: betaald worden om te mogen gamen. In de film Gran Turismo zie je hoe zo’n droom ook kan lopen. Van een hobby je beroep maken, maar dan keer tien. Jann Mardenborough deed het en dat ging niet zonder slag of stoot. Op Pathé Thuis kun je nu bekijken hoe hij het van racegameliefhebber naar coureur wist te schoppen met het spel Gran Turismo.

Gran Turismo

Gran Turismo kennen we natuurlijk als een racegame, maar wat niet iedereen weet is dat er ooit een soort toernooi is geweest waarin de beste gamers het tegen elkaar opnamen voor een plekje in een echte racestoel. De Britse Jann Mardenborough deed eraan mee en die mocht uiteindelijk met andere mensen meedoen aan een soort talentencursus, waarmee hij de fijne kneepjes van het echte rijden leerde. Maar, is het hem ook gelukt om uiteindelijk in die race-auto hetzelfde knappe staaltje rijtechniek neer te zetten? In het waargebeurde Gran Turismo zie je het. Je kijkt Gran Turismo nu vanaf 4,99 euro op Pathé Thuis!

Leuk detail: sommige stunts in de film zijn daadwerkelijk door Jann zelf gedaan, hoewel hij dus niet de hoofdrol speelt in de verfilming. Wil je dat allemaal met je eigen ogen zien? Je hoeft er geen dure kaarten voor een circuit voor te kopen, je hoeft ook geen racesimulator in huis te hebben: je ploft gewoon met een goede bak popcorn of komkommer met yoghurtdip op de bank en in de Pathé Thuis-app vind je Gran Turismo, met rollen van Archie Madekwe, Orlando Bloom en David Harbour. Plus, Formule 1-royalty en ex-Spice Girl Geri Halliwell speelt ook mee.

Wil je weten hoe Pathé Thuis precies werkt? Daar lees je alles over in dit artikel. Je kan bij Pathé Thuis een film huren of kopen zonder abonnement. Geen verplichtingen dus!

Pathé Thuis – Films. Thuis.

De nieuwste bioscoopfilms kijk je wanneer jij wilt met Pathé Thuis. Ook vind je films terug die niet eerder in de bioscoop zijn verschenen en natuurlijk alle klassi ..

Afbeeldingen: Pathé Thuis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *