Android

Bizarre maar handige gadgets van Amazon (editie 5)

Amazon is de grootste webwinkel van de wereld. Je kunt er miljoenen producten kopen. Iedereen kan zijn producten er aanbieden en daarom zie je soms ook heel aparte zaken voorbijkomen. Wij hebben er een aantal uitgezocht.

Lasergame-set 

Het is minder pijnlijk dan paintbal en je kunt het overal spelen. Met dit pakket kun je met 4 personen een leuk partijtje lasergamen. De set bestaat uit 4 oplaadbare lasergeweren P1 en 4 oplaadbare waterdampvesten.

-> Deze lasergame set kost € 162,95

Beanie met ingebouwde lamp en speakers

Deze muts verwarmt niet alleen je hoofd, maar is ook heel handig voor iets anders. Aan de voorzijde zit een lamp die je helpt bij bijvoorbeeld het klussen of het sporten. Aan de binnenzijde zitten speakers die je via Bluetooth kan verbinden met je telefoon,

-> Beanie met lamp en speaker € 28,81

Bizarre maar handige gadgets van Amazon (editie 5)

Lampje voor IN het toilet

Wil je het kleinste kamertje van je huis eens echt ‘opleuken’ dan is dit item echt iets voor jou. Dit lampje verlicht de binnenzijde van de toiletpot op met een vrolijke kleur. Staat leuk en is handig in de nacht, zo hoef je niet dat felle licht aan te doen.

-> Toiletpotlamp € 11,99

toiletpot lampje

Telefoonhouder voor de bekerhouder in de auto

Praktisch elke auto heeft een of meerdere bekerhouders die je doorgaans gebruikt om je troep in te bewaren. Deze ‘greep’ plaats je in de bekerhouder en houdt je smartphone vast op een handige en veilige manier.

-> Bekerhouder voor smartphone € 15,99

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *