Android

Bizarre maar handige gadgets van Amazon (editie 4)

Amazon is de grootste webwinkel van de wereld. Vele miljoenen producten kun je er kopen. Iedereen kan zijn producten er aanbieden en daarom zie je soms ook hele aparte zaken voorbijkomen. Wij hebben er een aantal uitgezocht.

Een waterdichte douchetelefoonhouder

Wil je onder de douche niks missen van je Netflix-serie, dan heb je deze houder nodig. Plaats je smartphone erin en klik hem dicht. De behuizing is waterdicht en er zit een scherm in zodat je gewoon doorheen kunt kijken naar je smartphone.

-> Telefoonhouder voor in de douche € 13,79

Nekventilator zonder bladen, handsfree, draagbaar

Wanneer de hitte echt niet te verdragen is en je te vaak in een ventilatorloze ruimte zit moet je naar oplossingen zoeken. Deze nekventilator houdt je hoofd koel wanneer het echt nodig is.

-> Nekventilator voor maar € 12,98

Bizarre maar handige gadgets van Amazon (editie 4)

Maak van elke smartphone hoesje een lanyardholder met een touwtje

Helemaal hip is het nu. De lanyardhouder voor je smartphone waarmee je hem om je nek kunt dragen. Wel vervelend wanneer er voor jou niet zo een model te vinden is. Dat los je op met deze gadget.

-> Lanyardhouder smartphone € 4,99 (4 stuks)

Smartphone-nekhouder

Voor wanneer je een ‘point of view’ filmpje wil maken alsof je de Smack my Btch Up-video van The Prodigy maakt. Vraag mij niet waarom, maar het is te koop.

-> Nekhouder voor smartphone € 11,09

Bizarre maar handige gadgets van Amazon (editie 4)

Gerelateerde artikelen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *