Android

Android Auto dongle van AA Wireless verlaagd in prijs, nu maar € 69,99

In het afgelopen jaar is gebleken dat de interesse in Android Auto enorm is. AA Wireless is daar handig op ingesprongen door een dongle te maken waarmee je je smartphone niet meer bedraad hoeft aan te sluiten in de auto. Deze Android Auto dongle is nu in prijs verlaagd,

AA Wireless Android Auto dongle

Android Auto is de oplossing voor je smartphone onderweg. Door je Android-smartphone met een USB-kabel aan te sluiten op de auto kun je onder andere Spotify, WhatsApp en Google Maps op het display in je auto gebruiken.

Het enige nadeel is dat je met elke auto tot en met bouwjaar 2020 alleen Android Auto kunt gebruiken wanneer je smartphone fysiek verbonden is met een kabel aan de auto. Daar heeft AA Wireless echter een oplossing voor, een speciale dongle.

Het apparaat van AA Wireless sluit je aan met een kabel op de auto. Via Bluetooth maakt de dongle weer contact met je smartphone. Na de eerste keer verbinden maakt je smartphone elke keer automatisch verbinding wanneer je in de auto stapt. Je kunt het dus nooit meer vergeten en je kunt je smartphone gewoon in je zak, tas of handschoenkastje houden.

aawireless

Android Auto Dongle nu in prijs verlaagd 

Begin dit jaar werd de prijs van de Android Auto Dongle al eens verlaagd. Dit door het verplaatsen van de productie van China naar Europa. Door de productie verder te optimaliseren is het bedrijf er in geslaagd om de prijs nog scherper te maken.

Vanaf nu koop je de AA Wireless Android Auto dongle voor maar € 69,99, bestel hem hier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *