Android

60% heeft nog nooit spijt gehad van aankoop een Android-telefoon

Je komt vast niet voor niets op Androidworld: je hebt wel iets met dat besturingssysteem voor telefoons. Maar hoeveel je ook van iets houdt, het heeft natuurlijk soms ook zijn nadelen. De schrijfster van dit artikel heeft ooit de LG Chocolate gekocht die toch niet helemaal zo lekker werkte. Maar verder valt het mee hoeveel mensen spijt hebben van de aankoop van een Androidtelefoon: 60 procent heeft zelfs nog nooit spijt gehad van zijn aankoop.

Spijt van een telefoon

Heel tof, maar dan is er nog steeds wel 40 procent over die ooit een telefoon heeft gekocht waar hij of zij dan weer wat minder blij mee was. Spijt zelfs! Nou, laten we gauw kijken welke dat zoal zijn. Zo gaat soms een telefoon gewoon te snel stuk: cashje: “Enorm spijt is een groot woord. Maar in den beginne had ik ooit een HTC desire (mooi toestel hoor) die op een gegeven moment spontaan opnieuw begon op te starten. Na drie keer retour zijn geweest en het probleem niet werd opgelost kon ik iets anders uitzoeken. Jammer hoor.”

Mars heeft het zelfs met een supernieuw toestel: “Google 7 Pro. Deze moet halverwege de dag alweer aan de oplader. Dat is niet meer van deze tijd en met updates wordt het er ook niet beter op. De zwaarte van de telefoon valt me ook niet mee vergeleken met mijn vorige OnePlus.” Ja, met OnePlus ben je ook wel gezegend door de goede batterij en vooral het snelladen. jan.p54 heeft ongeveer eenzelfde verhaal, maar met een andere moderne telefoon: “Mijn slechtste aankoop is dit toestel nu. Samsung galaxy S22 ultra. Sinds de aankoop nu 16 maanden terug is hij ongeveer al 700 maal ongecontroleerd herstart. Al alle stappen ondernomen, safemode, fabrieksinstelling, terug naar samsungtechnics.Niets helpt. Volgende maal terug OnePlus.”

Pulp is het

RebelwithoutaClue besluit door de noodlottige aankoop zelfs een heel merk te laten vallen: “Toch wel de Samsung S7 Edge. Mn enige uitstapje naar Samsung en nooit meer.” Grrrm doet het weer anders, die komt met een merk op de proppen dat waarschijnlijk niet iedereen kent: “Wiko. Wiko Pulp, om precies te zijn. De naam omschrijft het eigenlijk al uitstekend. Een scherm dat amper reageerde als het aan de lader hing. Bij het openen van een willekeurige app ineens besluit de telefoon opnieuw op te starten. Uiteraard mee terug gegaan naar de winkel, maar dat is een ander verhaal van een half jaar wachten.”

Gerelateerde artikelen

marc_van_hoof maakt er tot slot nog een quiz van: “Mijn grootste miskoop was een Samsung Galaxy smartphone met uitschuifbare telelens, weet het type niet meer, maar de garantie periode was net voorbij toen die het al liet afweten. Niet echt content van Samsung van +- 7 á 8 jaar geleden.” Weet jij welke telefoon hij bedoelt?

Als je toch nog een telefoon hebt bedacht waar je spijt van hebt, of waarvan je misschien juist spijt hebt dat je hem niet hebt gekocht: laat het weten in de reacties. Dank voor jullie leuke bijdrage weer, tot volgende keer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *