Android

60 dagen luisterboeken en e-books lezen

Houd je van luisterboeken en e-books? Met deze exclusieve aanbieding van BookBeat luister en lees je 60 dagen gratis!

Lees verder na de advertentie.

BookBeat aanbieding: 60 dagen gratis luisterboeken

Vind je het ook niet heerlijk om lekker te genieten van een goed boek? Maar soms is het gewoon niet handig om een boek vast te moeten houden. Daar is een veel betere oplossing voor: luisterboeken van BookBeat! Dat doe je makkelijk via de website, je iPhone of iPad.

En met deze exclusieve BookBeat aanbieding kun je nu 60 dagen lekker wegdromen met de leukste luisterboeken of prachtige e-books.

Tijdens deze gratis periode heb je 60 dagen (of 40 uur) de tijd om te grasduinen in meer dan 800.000 luisterboeken en e-books. Je kunt de luisterboeken streamen of offline beluisteren. Deze aanbieding geldt overigens alleen voor nieuwe gebruikers.

Je hebt bij BookBeat de keuze uit e-books en luisterboeken. Veel boeken zijn dus te lezen of te beluisteren. Ze zijn onderverdeeld in genre’s, dus je vindt altijd wel een boek dat je leuk vindt.

Bij elk boek zie je meteen hoeveel pagina’s het boek is en hoe lang het duurt om het boek te beluisteren. Zo is het populaire boek ‘Daar waar de rivierkreeften zingen’ 368 pagina’s. En over het luisterboek ‘De zeven zussen’ doe je 17 uur en 36 minuten.

Wat kost BookBeat normaal?

Met deze BookBeat aanbieding mag je dus 60 dagen (of 40 uur) gratis e-books beluisteren. Maar hoeveel kost BookBeat normaal? BookBeat heeft twee soorten accounts, een Basic account voor 8,99 euro per maand. En een Premium account voor 10,99 per maand.

Met de Basic-versie mag je 20 uur per maand naar boeken luisteren. Met de iets duurdere Premium-versie mag je 100 uur per maand luisteren. Wil je met meer mensen in je gezin luisteren? Dat kan voor 1,99 euro extra per persoon, per maand.

Elk profiel kan dan het maximaal aantal uur van het abonnement naar boeken luisteren. Heb je bijvoorbeeld het Premium account? Dan mag elk profiel 100 uur per maand naar boeken luisteren.

Alle producten die in dit artikel worden aangeraden zijn uitgekozen door de redactie van iPhoned zonder commerciële beïnvloeding. Naar deze producten kan verwezen worden met een affiliate-link. Als je iets koopt via deze link, kan iPhoned een commissie ontvangen. Meer weten? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Meer nieuws over Apple

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *