Android

4 handige gadgets van morgen die je nu kan bestellen (week 42)

In dit artikel bespreken we 4 handige gadgets van morgen die je nu kunt bestellen. Deze gadgets maken je leven gemakkelijker, leuker en productiever. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe manier om te communiceren, te leren of te ontspannen: in dit artikel vind je de perfecte gadget voor jou. Lees snel verder en ontdek de toekomst!

4 coolste gadgets

Niet iedereen is al vertrouwd met het principe van crowdfunding, en dat is ook normaal. Het is nog steeds een relatief nieuw concept, maar wel een dat creatieve mensen kan helpen om het verschil te maken. Je steunt namelijk eerst een leuk idee voor een product en vervolgens kan jij de voortgang volgen tot het pakketje aan je deur komt. Dit zijn de vier coolste gadgets op crowdfundingwebsites.

1. Apex-Maker X1: Industriële 8 K LCD 3D-printer

Voor wie is het? 

Mensen die graag dingen willen maken, zoals figurines of onderdelen.

Wat is het?

Een 3D-printer is geen goedkope aanschaf, en ook als je hem eenmaal hebt dan zal je veel moeten investeren in onderhoud en cartridges, maar toch: zo’n apparaat heeft wel veel toepassingen die heel handig zijn. Je kunt er een onderdeel dat stuk is mee vervangen, omdat je het gewoon kunt printen, of je kunt bijvoorbeeld figuurtjes maken voor je Dungeons & Dragons-groep. Er zijn gave toepassingen te bedenken en deze Apex-maker X1 is een mooi, klein formaatje waarmee je kleine, maar heel precies gemaakte objecten kunt maken.

  • Apex-maker X1 – Kickstarter – 199 euro incl. verzending – december 2023

2. Furoomate – Een zelfreinigende kattenbak

Voor wie is het? 

Kattenvrouwtjes, kattenmannetjes en iedereen die iets met katten heeft.

Wat is het?

Heb je een kitten of juist een uit de kluiten gewassen Maine Coon? Het maakt niet uit, want ze passen allemaal in de Furoomate. Het is een zelfreinigende kattenbak voor mensen die hun katten binnen houden of willen zorgen dat hun diertjes het niet te veel buiten doen. Het apparaat draait als je kat erin is geweest even rond om de samengeklonterde deeltjes weg te filteren en zo heb je er eigenlijk geen omkijken naar.

  • Furoomate – Kickstarter – 160 euro incl. verzending – januari 2024

furoomate

3. Grid Lights – kleurrijke lampen voor je systeemplafond

Voor wie is het? 

Mensen die een systeemplafond hebben op kantoor en er een feestje van willen maken.

Wat is het?

Systeemplafonds schijnen heel veilig te zijn, maar tegelijkertijd zijn het de saaiste dingen op aarde. Niet meer, want je kunt er nu een feestje van maken met je systeemplafond. Kieren Skelly heeft een soort ledlampen ontwikkeld die gemaakt zijn om je systeemplafond op te leuken. Zo lijkt het bijna een soort dansvloer op het plafond. En juist omdat het allemaal vakken zijn, kun je er zelf een tof patroon van maken.

  • Grid Lights – Kickstarter – 275 euro incl. verzending – februari 2024

grid lights

4. PlantMate – Een apparaatje voor zij zonder groene vingers

Voor wie is het? 

Mensen die veel van planten houden, maar ze altijd dood laten gaan.

Wat is het?

Planten zijn geweldig, maar tegelijkertijd zijn ze heel irritant. Ze zijn mooi en groen en vrolijken een kamer op, maar ze zijn ook altijd maar om water aan het zeuren. De PlantMate is een apparaat om te helpen voor je planten te zorgen terwijl jij op reis bent. Het geeft precies de juiste hoeveelheid water die je planten nodig hebben, mede dankzij aardesensoren. Je giet water in het apparaat en je sluit deze met een soort lange rieten aan in de aarde van je planten. Je kunt er vier planten op aansluiten. Dat scheelt je weer een paar groene vingers.

plantmate

Denk hier aan bij crowdfunding

Houd er rekening mee dat je met crowdfunding altijd in de eerste plaats een idee ondersteunt, zonder dat er een echte garantie is dat het daadwerkelijke product aan je verwachtingen zal voldoen. Kies dus de projecten en start-ups uit waar jij ook echt in gelooft en volg de regelmatige updates over de ontwikkeling en verzending die de start-ups communiceren. Projecten steunen via crowdfunding is dus niet hetzelfde als shoppen.

Heb jij leuke dingen gezien op Kickstarter of Indiegogo? Laat het achter in de reacties.

Gerelateerde artikelen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *